KRIŠOM SAM KUĆNOG LJUBIMCA UVODILA U KUĆU

admin
0 0
Read Time:2 Minute, 29 Second

Ime i prezime: DRINA PEŠIĆ

Zanimanje: Balerina Narodnog Pozorišta u Beogradu, autor i voditelj emisije PORTRET PLUS (Naša tv)

 

DETINJSTVO PAMTIM PO…

Detinjstvo pamtim po Pozorištu u Sarajevu gde sam se igrala sa mojim drugaricama sa kojima sam išla u baletsku školu. Juurile smo baletskoj garderobi gde sam se i ja šminkala i kao sa mamom spremala za predstavu( mama je bila takođe balerina). Detinjstvo uz baletske predstave, smišljanje koju ćemo varijaciju da pripremamo za neko baletsko takmičenje, šta ćemo igrati na koncertu, razlikuje se mnogo od današnje generacije ali deca koja se bave nečim ipak se razlikuju. Zaštićena su a nekada to i nije dobro.

NAJVEĆA “ZLOĆA”KOJU SAM U DETINJSTVU URADILA JE?

Bila sam dobra i mirna devojčica. Imali smo kućnog ljubimca Lord doberman. Roditelji mi nisu dali da ga uvodim u svoju sobu kad sam sama kod kuće e ja sam to radila krišom!

(Prva do profesorice u belom trikou)

ZAMIŠLJALA SAM DA ĆU BITI…

Zamišljala sam da ću biti balerina! Sanjala sam o sceni a već kao mala u školi stala sam na “daske koje život znače”.

IGRICA KOJU PAMTIM…

Igrice ne pamtim. Pamtim rošule. Krugove oko kuće smo pravile to su bile neke nizbrdice i brda, kolena sam izgrebala i danas ožiljke imam.

(prva sa leva na desno)

NADIMAK SAM DALA – KOME?

Nadimak sam dala svom Lordu. Tepala sam mu Lordić jer je bio moj najbolji prijatelj, mnogo sam ga volela evo i sad kad pišem i setim se njega suze mi krenu…Iskra mnogo voli životinje i htela bi psa ali ne mogu iskreno, nemam ja snage mnogo se vežete za ljubimca!

MOJE OMILJENO JELO BILO JE…

Moje omiljeno jelo je deka tada smislio i pravio mi za doručak kada bih ostajala kod bake i deke. Somun izrezati, između namazati kajmak malo staviti u rernu pa onda jedno jaje u somun malo se zapeče,njam, njam.

U SVETU POSTOJI JEDNO CARSTVO U NJEMU CARUJE DRUGARSTVO…ZA TEBE OVAJ STIH ZNAČI ŠTA?

Znači drugarstvo i vezu i ljubav za ceo život. Ja sam sa drugaricom koja se zove Svea odrasla. Zajedno smo i letovali, roditelji su nam se družili i danas smo u kontaktu. Viđamo se i sarađujemo jer je i ona u svetu igre.

DEČIJA PESMICA KOJU SI PEVALA?

Ja sam pevušila baletsku muziku i opere. Imala sam lep glas ali nisam taj talenat razvijala . Omiljena mi je bila arija iz opere Karmem. Tata i ja smo se igrali tako pa onda možete misliti kako je komšijama bilo hehe.

NAVIKU IZ DETINJSTVA KOJU SAM ZADRŽAO JE?

Navika iz detinjstva mi je da sve obaveze na vreme uradim, da sam vrlo odgovorna, ambiciozna ali takav mi je karakter. Ne znam da se opustim što baš i nije dobro.

BAJKA KOJU PAMTIM JE?

Mali Princ je moja omiljena knjiga koju sam čitala kao mala i čitala a dosta toga nisam shvatala. Tata, koji je bio novinar, mi je pojašnjavao npr šta znači-“Govor je izvor nesporazuma”, itd.

 

autor i urednik Jelena Govedarica

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

KAFA U BORBI PROTIV PODOČNJAKA

Ime i prezime: Danijela Zebić – Rakić Zanimanje: Menadžer HR Orange Star News KAFA U BORBI PROTIV PODOČNJAKA Lepa Danijela, uspešna poslovna žena i majka troje dece, poručila je svim ženama da svaki dan urade nešto korisno za sebe. -Dok obavljate kućne poslove ili pravite ručak stavite na lice masku […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now