KAFA U BORBI PROTIV PODOČNJAKA

admin
0 0
Read Time:41 Second

Ime i prezime: Danijela Zebić – Rakić

Zanimanje: Menadžer HR Orange Star News

KAFA U BORBI PROTIV PODOČNJAKA

Lepa Danijela, uspešna poslovna žena i majka troje dece, poručila je svim ženama da svaki dan urade nešto korisno za sebe.

-Dok obavljate kućne poslove ili pravite ručak stavite na lice masku od palente i belanceta. Na kosu stavite sveži avokado pomešan sa AD kapima, jajetom, maslinovim i kokosovim uljem, kapima od koprive. Stavite foliju i držite 3h. Nakon toga kosa vam je kao nova! Navijte kosu i pijuckajte svoju kaficu.

Čak i dok pijete kafu uradite sledeće :

– Izsecite blazinice u vidu polumeseca potopite u toz kafe, zavijte u prozirnu foliju i u zamrzivac. Tako ste spremne za borbu sa podočnjacima! Stavite na podočnjake blazinice i drzite 20minuta! Sretno drage dame, poručila je negovana Danijela.

 

autor i urednik Jelena Govedarica

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Dizajnerka ISIDORA KEMIVES : NJEN ROYALITY BRAND "Manufacturepierre" OSVOJIO I LONDON

Sta se to kuva u loncu Manufacturepierre? Najavili su nešto novo. Šuška se na sve strane! Nagađamo! Pretpostavljamo! Uzbuđenje raste! Pratite da prvi otkrijete! Najava je novog proizvoda u pripremi sjajne umetnice i mlade poduzetnice a po struci pravnice ,inače Beograđanke ISIDORE KEMIVES. Šta je rekla o nastanku svoga branda […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now