Mladi pevač Stefan Sredojević završio u ludnici!

10 3
Read Time:41 Second

Sve popularniji na našoj sceni, mladi pevač Stefan Sredojević sudeći po fotografijama do kojih smo došli u posed završio je u ludnici.

Naime, Stefan je u mračnoj prostoriji upravo odeven i vezan poput pacijenata u psihijatriskim ustanovama.

Međutim, preko kontakta bliskih pevaču, saznali smo da Stefan zapravo snima spot u koji je uloženo dosta vremena, truda, ali i novca. Ovaj projekat će biti višestruko skuplji nego svi na kojima je radio.

Spot se snima za pesmu “Oltar”, a radnja spota je takva da se pevačeva bivša devojka udaje, a posle pijanstva i totalnog razočarenja pokušava samoubistvo skokom (most) u reku ali isplivava i tu ga pronalazi hitna. Nakon toga on završava upravo u ludnici.

Preostaje nam da čujemo pesmu, ali i vidimo kako će izgledati ovaj spot koji pretenduje da se istakne na muzičkoj sceni.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
83 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
17 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Sara Reljić ekskluzivno za BalkanStarsTV! (video)

Muzikom se bavi od malih nogu, a kod nas je tokom takmičenja “Pinkove zvezde” privukla veliku pažnju kako svojim glasom tako i svojim izgledom. Iza nje je veliki broj numera koje su veoma slušane i koje broje preglede i dan danas. Sara Reljić ekskluzivno za BalkanStarsTV! Pogledajte ceo intervju!

Subscribe US Now