Saopštenje za medije – #SKINISMORETHANSKIN – La Roche-Posay otkriva kako problemi sa kožom utiču na javno zdravlje

0 0
Read Time:48 Second

Uzimajući u obzir da oko 2 milijarde ljudi širom sveta pati od problema sa kožomLa Roche-Posay kao vodeći dermokozmetički brend u svetu, sproveo je naučno istraživanje i došao do zaključka da problemi sa kožom idu mnogo dublje ispod njene površine i da mogu razviti brojna socio-psihološka stanja kao što su anksioznost, depresija, nisko samopouzdanje, nedostatak ambicije, asocijalnost. 

U želji da podigne svest o ovim tegobama, ali i da pokaže da dermatologija može da promeni živote ljudi, brend je pokrenuo kampanju kojom poručuje #SKINISMORETHANSKIN.

Kako izgleda život osoba koje imaju problema sa kožom – saznajte OVDE od onih koji su se ogolili do kože, dok više informacija i fotografije možete pronaći u saopštenju u prilogu.

Pozivamo vas da se pridružite pokretu #skinismorethanskin i ohrabrite druge da podele svoju priču i iskustva jer – svaki naš problem može biti nečije rešenje!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Kija Kockar otkrila da li sa Kaćom Živković sprema duet! (VIDEO)

Jedna od popularnijih pevačica kod nas Kristina Kija Kockar podelila je novi stori na svom Instagram profilu, kojim je zaintrigirala svoju publiku i fanove koji je prate na ovoj društvenoj mreži. Dobro je poznato da je jedna od Kijinih najboljih drugarica sa javne scene Katarina Živković, sa kojom provodi dosta vremena privatno, međutim, […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now