Velika žurka Sladje Allegro u Hali Čair u Nišu!

admin
0 0
Read Time:43 Second

Naša poznata folk pevačica Sladja Allegro 30. marta napraviće veliku žurku u hali Čair u Nišu. Pripreme za nastup su već u toku, a pevačica kaže da se raduje jer ima puno onih koji vole to što radi baš iz ovog dela Srbije.

– Pripreme su već počele I jako se radujem što ću se na takvom mestu družiti sa svojom publikom. Usledio je poziv da se napravi jedna velika žurka u Hali Čair i ja sam oberučke prihvatila. Dugo nije u Nišu bilo organizovano tako nešto, a mnogo publike koja voli ovo što radim ima baš u tom gradu. I jako se radujem druženju sa njima. Karte su već puštene u prodaju, tako da vas sve očekujem, da napravimo najveću žurku u ovom delu Srbije. Bitno je samo poneti sa sobom dobro raspoloženje I sve će biti super – poručila je Sladja.

 

Foto Damir Dervišagić

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Koncert Cece Ražnatović odgođen zbog najavljenog nevremena

Direkcija 55. Praznika mimoze je, nakon analiza izvještaja vremenske prognoze za dane vikenda, donijela odluku da odgodi koncert Svetlane Cece Ražnatović, planiran za subotu, 24. februar za koji je vladalo izuzetno veliko interesovanje posjetilaca. Prema podacima iz više meteoroloških izvještaja, tokom vikenda se očekuju obilne padavine i jak južni vjetar, […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now