Breskvica se kroz pesmu obratila hejterima

admin
2 0
Read Time:55 Second

Nakon što je raskinula sa Mihajlom Veruovićem, čini se da je javnost stala na Mihajlovu stranu, a u prilog tome govore komentari na svim društvenim mrežama, platformama, ali i skoriji događaji koji su se deili pevačici.

Naime, Breskvica je nedavno otkrila da prolazi kroz pravu torturu, a nedavno su joj i nepoznata lica uništila automobil, što je ona podelila na svom Instagram profilu, a o čemu možete čitati OVDE

Pored toga, sve su češći negativni komentari koji se mogu pročitati na raznim mrežama jer je ostavila Mihajla, a čini se da je Ignjatovićevoj sada preko glave svega, te je rešila da se pred spavanje obrati svim hejterima za “laku noć” eksplicitnom pesmom repera Eminema, a u pitanju je njegova pesma ,,Under the Influence”. 

Ona se snimila u provokativnom izdanju, i otpevala stihove ove pesme ,,So you can su*k my di*k if you don’t like my s*it. ‘Cause I was high when I wrote this, so su*k my di*k” reči su ove pesme. 

https://www.instagram.com/p/COaXBPnh-_p/?utm_source=ig_embed

izvor Idjtv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Neda Ukraden u pjesmi „Jednom kada ovo prođe“ poručuje: Jedva čekam dobri ljudi da se opet zagrlimo

Neda Ukraden danas je objavila novu pjesmu i prateći spot „Jednom kada ovo prođe“. Na ovom singlu sarađivala je sa našim hitmejkerom Mirkom Šenkovskim Geronimom, koji je pisao muziku, a tekst za pjesmu je uradila njegova supruga Dragana Kajtazović -Šenkovski. Pjesma ima izrazito emotivan tekst posvećen aktuelnoj situaciji u kojoj […]

Subscribe US Now