IVAN RAJIĆ PROŠAO DALJE, PA NAPUSTIO TAKMIČENJE: Ne odgovara mi ugovor s Grandom

admin
1 0
Read Time:1 Minute, 49 Second

Ivan Rajić stavio je žiri na muke, a pjevač je još jednom pokazao sav svoj talenat. Međutim, nakon nastupa donio je neočkeivanu odluku da je ovo za njega kraj učešća u takmičenju.

Zajednički nastup

Otrkiva detalje o nastupu i komentaru Đorđa Davida da je priredio horor za žiri koji nije mogao odlučiti koga iz duela da pusti dalje.

-Mislim da je nastup koji smo izveli Ivana i ja bio jedan od boljih duela u ovoj sezoni, čak ne bi mogao ni nazveti duel, nego bi rekao da je to bio naš zajednički nastup kojim smo pokazali sve svoje kvalitete, tako da koga god bi pustili dalje direktno sigurno ne bi pogriješili – priča Ivan .

-Za nastup se uvijek pripremamo od onoga trenutka kada završi moj prošli nastup pa sve do snimanja sljedećeg. Mislim da nekada ljudi ne razumiju koliko zapravo moje kolege i ja ulažemo truda kako bi pokazali najbolju verziju sebe. U mom slučaju, jako je teško jer želim da svaki nastup bude poseban i da donesem pjesme koje nikada nisu pjevane na Grandu – dodaje Ivan.

Mili je nakon nastupa bio oduševljen.

-Mentor mi je čestitao i bio je oduševljen, jer sve ono što smo se dogovorili i što smo vježbali sam uspio pokazati, a u naletu adrenalina na sceni čak i više od toga – kaže Ivan, a onda objašnjava neočekivanu odluku.

Zahvalnost produkciji

-Ovim putem želim obavjestiti, moje pratitelje i sve one koji gledaju „Zvezde Granda“ da sam odlučio da se moje takmičenje završava ovim krugom. Nakon konsultacije s obitelji i dugog razmišljanja odlučio sam da ponuđeni ugovor sa „Grand produkcijom“ u ovom trenutku mog života nije prihvatljiv, što zbog mojih godina tako i zbog trajanja ugovora. Mislim da se ne bi mogao u potpunosti posvetiti „Grandu“, a moj stav je uvijek bio da dajem cijelog sebe, tako da ne želim raditi ništa ako nije tako. Želim se zahvaliti ovim putem „Grand produkciji“ na ukazanoj prilici, te se nadam da će u budućnosti biti prilike da surađujemo, želim se zahvaliti vašem Expressu na svoj podršci koju ste mi pružali od početka takmičenja i pozdravljam sve vaše čitatelje i vidimo se nekom drugom prilikom – kazao nam je Ivan Rajić.

izvor Avaz/ N.N.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BOJAN ŠUŠA "ZAPALIO" NEVESINJE (FOTO)

Pobednik prve sezone takmičenja Iskoristi šansu koju je organizovala Balkan Stars produkcija Bojan Šuša je ovog vikenda imao svoj nastup u kafani “Jedno mjesto” u Nevesinju gde je publika ostala oduševljena i nastup se nastavio do kasno u noć! Ređali su se hitovi kako zabavne tako i narodne muzike i […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now