Pevač u prisnom odnosu sa Barbarom (FOTO)

admin
2 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Nakon raskida sa Marinom Gagić mediji su spekulisali da je Darko Lazić uplovio u vezu sa koleginicom Barbarom Bobak, što je po svemu sudeći potvrdio svojim novim objavama na Instagramu.

Darko je podelio nekoliko Insta storija sa jedne proslave rođendana u Švajcarskoj, gde je bio sa Barbarom.

Oni su sedeli zajedno za stolom, pevali i bili su veoma bliski. Darko i Barbara nisu skidali osmehe sa lica, pa su mnogi na osnovu pevačevih storija zaključili da su zajedno.

Podsetimo, pripadnici sedme sile su pisali kako je Barbara izjavila da je spremna da rodi dete Darku Laziću.

– Šta fali, može sa mnom da se oženi, biću mu treća žena, a znate kako se kaže, treća sreća! I dete ću da mu rodim, a Marina samo neka gleda. Ja znam detalje o njima, ne može ona klinka da naređuje i komanduje Darku. Sve njegove žene su umišljale da su dive i onda jednom Darku koji je toliko uspešan i sposoban diriguju šta i kako da radi, a bez njega su niko i ništa! E pa drage moje, ne možete tako! Darku treba mudra i smirena žena, a to sam ja. Kad ja osvojim Darka, Marina će se pokajati, ali biće kasno, onda će da sedi sama i kuka i plače jer će shvatiti kakvog je muškarca izgubila! Ali tada će Darko da bude samo moj i kraj – rekla je pevačica za medije.

izvor Idjtv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

NOVI COVER! IGOR IGOR OBRADIO VELIKI HIT "GINEM" !

Mladi i talentovani Igor i ovoga puta je iznenadio svoje pratioce na društvenim mrežama! Kao i do sada svaki njegov „cover“ je otpevan na svoj način a pohvale stižu sa svih strana! Ovoga puta se odlučio za veliki hit grupe „Magazin“ , „Ginem“ ! Poslušajte!

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now