Atina Ferari stala na “ludi kamen“ ?

admin
0 0
Read Time:33 Second

Estradna pevačica, učesnica rijaliti programa PAROVI , Kristina Marković, poznatija kao Atina Ferari je na svom instagram profilu okačila slike obučena u venčanici. Da li se mlada pevačica  tajno venčala ili ne ostala je tajna. Stupili smo u kontakt sa Atinom koja nam je samo kroz osmeh rekla ‚‚bićete uskoro obavešteni‚‚ !

Ostaje da vidimo da li je ovo još jedno u nizu venčanja naših estradnih ličnosti, da posle ‚‚grandioznog‚‚ venčanja Filipa i Aleksandre na ‚‚ludi kamen‚‚ staje još jedna naša zvezda! Izgleda da je druga polovina ove godine veoma dobro krenula za Atinu, nakon poslovnog uspeha i početka karijere voditelja odlučila se i da privatni život podigne na najveći nivo!

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Fondacija „Humanist“ organizovala je  prvo  „Veče prijatelja“, u sredu, 27. juna, u „ XL“ baru (Terazije 13), sa početkom od 20h.

Poštovani, Fondacija „Humanist“ organizovala je  prvo  „Veče prijatelja“, u sredu, 27. juna, u „ XL“ baru (Terazije 13), sa početkom od 20h. Mnoge poznate ličnosti, saradnici Fondacije, kao i prisutni mediji preneli su glavnu poruku večeri.  Ovog puta, odlučili smo da to bude „Stop nasilju“. Ognjen Amidžić, Marko Kon, Zorana […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now