Poznati bosanski reper osvaja Ameriku

admin
1 0
Read Time:33 Second

Poznati bosanski reper Big Jasko, rodom iz Zvornika, već nekoliko godina prati aktuelne muzičke trendove i snima rep /trep muziku. Njegova nova numera JBT, u Bosni i dijaspori beleži veliku popularnost, a proteklih nedelja ova pesma osvaja Ameriku.

,, Drago mi je da sam novom pesmom skrenuo veliku pažnju na sebe. Tačno je da je pesma slušana i u Kentakiju, gde boravim već određeno vreme. Planiram da snimam nove numere, možda će biti i dueta, ali mi je drago da i Bosna ima nekoliko dobrih rep/trep izvođača i da možemo da tu vrstu muzike i Bosnu, reprezentujemo na najbolji način širom sveta”, dodao je reper u izjavi za medije.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Vanvremenska Paciotti elegancija

Udovoljite sebi, razmazite svoja stopala i uživajte u luksuznim Cesare Paciotti kreacijama! Od poslovnih, preko elegantnih, do svečanih večernjih prilika… ovaj brend nudi savršeno rješenje za sve vaše slatke muke prilikom odabira savršenih cipela uz vašu odjevnu kombinaciju. Kada ste: #poslovnadama potrebne su vam svedene cipele zatvorenih prstiju koje će se lako […]

Subscribe US Now