Udobni i nosivi komadi od lana uvijek su u modi!

Kana Tomasevic
2 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

Konačno smo dočekali toplije dane, ali s toplijim temperaturama razmišljamo i o promjeni odjeće, koja treba biti lepršava i prozračna. Svakog ljeta, ista priča. Što god obučemo, najradije bismo iste sekunde skinule sa sebe zbog visokih temperatura. Pa koji je onda materijal najbolji za ljeto? Naravno – lan! Iako mnoge lanena odjeća asocira na nimalo mladenačku odjeću iz bakinog ormara, tu smo da vas u to razuvjerimo.

Alma Ras je predstavio “Dalal” liniju, koja donosi predivne lanene komade koje bismo sve do jednog poželjele u svom ormaru. Laneni komadi sve su samo ne dosadni, a lanena vlakna su izuzetno čvrsta  udobna za nošenje, posebno pri visokim temperaturama. Lan je već sezonama zvijezda ljetnjih kolekcija, tako da ni ove vruće sezone to nije izuzetak. Zahvaljujući brzom otpuštanju vlage, u lanenoj odjeće ćete se manje znojiti, a koža će lakše disati. Dobra stvar lana je i to što visoke temperature ne oštećuju odjeću pa ona ne blijedi, što je čini idealnim odabirom za ljetnje mjesece. Od pomisli na užareni gradski asfalt i visoke temperature u kombinaciji s pripijenom odjećom od sintetičkih materijala već sad nas obliva znoj. Umjesto neudobne odjeće od vještačkih materijala koja stvara nelagodu i podstiče znojenje, ove sezone radije se počastite s nekoliko nosivih komada od lana, bilo da birate one za plažu, ili one koje ćete moći kombinovati i za posao i za opuštenu kafu s prijateljicama.

Pogledajte Alma Ras modele koji su nas oduševili, a dostupni su u radnjama i putem njihovog webshopa.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Samsung The Terrace televizori verifikovani za gledanje na otvorenom

Kompanija Samsung Electronics objavila je da su svi modeli The Terrace premium televizora prvi u industriji koji su verifikovani za vrhunsku vidljivost i prikaz slike na otvorenom. Ova potvrda stigla je od strane Underwriters Laboratories (UL), američke nezavisne naučne organizacije za sigurnosnu procjenu, koja ima vjekovno iskustvo u kreiranju inovacija […]

Subscribe US Now