Aleksandra Prijović pokreće novi biznis

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 43 Second

Pevačica Aleksandra Prijović odlučila je da kupi apartmane na Zlatiboru, koje će izdavati.

Usled pandemije koja je zadesila čitav svet, svi su pored primarnog zanimanja, pogotovo oni koji su bili direktno pogođeni u tom trenutku odlučili da pokrenu i neki novi biznis, koji bi im olakšao trenutnu situaciju, a i doneo prihode. 

Tako se i pevačica Aleksandra Prijović našla način da dodatno zaradi, pa želi da pokrene biznis sa nekretninama. Prema pisanju medija ona je već našla pet apartmana, koji su u novogradnji i koje će uskoro kaparisati. 

– Dok je sedela kod kuće tokom pandemije, dosta je razmišljala o pokretanju novog posla. Shvatila je da od pevanja možda neće uvek moći da zarađuje, pa su joj razne ideje padale na pamet. Razgovarala je sa Filipom, Brenom i Bobom i tako došla na ideju da ulaže u nekretnine – počinje priču i dodaje da je pevačica poslušala savet Živojinovića, koji su joj rekli da je izdavanje apartmana veoma isplativ biznis:

– Brena i Boba drže restoran u centru Zlatibora i kada dođu na ovu planinu, moraju da plaćaju smeštaj. To je bio razlog više da se Prija i Filip odluče za kupovinu pet apartmana, jer bi jedan ostavili za sebe, a ostale izdavali. Prijovićeva je nedavno nastupala baš na Zlatiboru, pa je iskoristila priliku da malo ,,ošacuje” apartmane koji se tamo prodaju. Pre koncerta je večerala sa investitorom koji zida apartmane nedaleko od jezera na Zlatiboru. Njegova zgrada je u završnoj fazi i trebalo bi da bude sve gotovo do septembra. Dogovorio se sa Prijom i Filipom da mu uskoro daju kaparu, a ostatak novca kada bude završena gradnja – otkrio je izvor.

Tim povodom oglasila se i pevačica, a kako prenose mediji izjavila je sledeće:

– Planiram da kupujem nekretnine u budućnosti. Treba ulagati i misliti na sutra. Sve je još u pregovorima, ali je tačno da ima nekoliko apartmana koji mi se zaista sviđaju. Srbija je generalno prelepa, a ja volim Zlatibor i kad god mogu, dođem sa porodicom na odmor, a često tamo i nastupam – rekla je Aleksandra. 

izvor Idjtv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ZOKI ŠUMADINAC NE PRESTAJE DA IZNENAĐUJE – A EVO DA LI ULAZI U "ZADRUGU PET "

Zoki Šumadinac je trenutno najpopularniji šoumen na domaćoj sceni. Velika većina ga podržava a mali broj osporava no to njemu ne smeta on sve jače nastavlja svoj put. Zoki je trenutno na moru te od tao postavlja razne slike i video klipove ali jedna slika je danas upalila internet. Naime […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now