Chic meets the cool: saradnja brendova Jalize i Sovaye

Kana Tomasevic
3 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Kada se sretnu pojmovi “chic” i “cool”, dobije se saradnja Jalize x Sovaye! Ovo je, zapravo, saradnja dvije dobre prijateljice, koje imaju istu viziju i snove. Obije mlade dizajnerke u svom radu prate svoje srce i njegove želje, a ovog puta ujedinile su snage, kako bi napravile limitiranu kolekciju statement komada za plažu. Komadi su kreirani za urbane žene, cool djevojke i mlade majke, za odvažne i hrabre. Nit kojom su se dizajnerke je vodile je da svojim mušterijama ponude atraktivne komade, koji neće proći nezapaženo, a koji će, ujedno, biti i priuštivi.  

Ono što je zajedničko djevojkama je i to da su obije posvećene tome da pomognu drugima na najbolji mogući način. Zato i ne čudi to da su se uvijek međusobno pordžavale, od početka svojih karijera do danas. Ovom saradnjom napravile su korak dalje i kreirale svoju prvu zajedničku liniju. Nadaju se da će ovim korakom podstaći i druge da prate svoje snove i da ne zaborave koliki uticaj na nekog može imati podrška koju dobija na tom putu. Zanilmljiv je i put nastanka ove kolekcije: sve je počelo tako što fizički nijesu radile zajedno, koraci su dogovarani putem zoom sastanaka i poruka, a svi komadi su rađeni ručno u Sovaye ateljeu u Istanbulu. Nadamo se da ćete se oduševiti kolekcijom onoliko koliko smo i mi oduševljeni, a djevojkama želimo da ovo ljeto bude u znaku njihovih komada svuda po svijetu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Stvorite svoj “golden hour” uz novu essence trend kolekciju!

“Zlatni sat” je prvi i poslednji sat kada postoji sunčeva svjetlost tokom dana i idealno je vrijeme za pravljenje fantastičnih fotografija. Ovog ljeta krenite na svoje omiljeno mjesto za odmor, slikajte “golden hour” fotografije i dobićete milion lajkova, posebno jer je sada stigla i nova essence trend kolekcij the glowin’ golds. […]

Subscribe US Now