KONAČNO PROMOCIJA ROMANA “USPAVANKA ZA MRTVE” U ZENICI!

Semir Kaljic
2 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Priznata književnica Angelina Petrović konačno će promovisati svoj osmi roman “Uspavanka za mrtve” u Zenici 15-og jula. Promocija će se održati u restoranu “Staro pozorište” Tapas. 
– Zadovoljstvo je pojaviti se u gradu gde sam gostovala nekoliko puta i stekla divnu publiku, izjavila je Angelina za naš portal. 

Za sve vas koji niste bili u prilici da pročitate pomenuti roman, koji je već doživeo i svoje drugo izdanje, donosimo vam ekskluzivno sinopsis istog.
– Nakon četiri godine samoće, jedno pismo dovodi Gvida u davno napušten dom. Zatiče slepog starca koji mu predaje u ruke sedam mapa čije tajne nikada nije odgonetnuo. Uveren da će unuk uspeti u tome, šalje ga na ukleto Ostrvo s molbom da ispuni njegovu poslednju volju.
Primoran da sledi dedin trag, useljava se u kuću čuvenog producenta i njegove mlade žene ne sluteći pod čijim krovom se nalazi. Iako mu zabranjena ljubav obuzima sva čula, ubrzo otkriva zastrašujuću prošlost supružnika. Nemoćan da prihvati istinu, jedini spas vidi u bekstvu i dešifrovanju tajanstvenih mapa. Od sudbonosnog otkrića Gvida dele samo dva minuta života.
Ono što je isto zanimljivo, a to je Angelinin deveti roman “Iznutra” koji će svetlost dana ugledati krajem idućeg meseca. 
Do tad, uživajte u već napisanim romanima, kao i u druženju na promocijama ove fantastične romansijerke.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

“Getaway”: Ljetnji bijeg na more uz fotografije nove Jalize kampanje!

Topli dani, more, povratak na plaže, muzika i ples, so u kosi, kokteli i haljinice… Konačno! Ljeto i godišnji odmori donose dugo željenu priliku da se opustite i zaboravite na svakodnevne obaveze, a njegove prave čari osjetićete ukoliko se opredijelite za destinaciju koja će vas na više načina oplemeniti. Na […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now