Senidah nastupa na zagrebačkom Prideu

admin
1 0
Read Time:51 Second

Senidah nastupit će na Zagreb Prideu koji se održava ove subote.

Senidah će okupljene zabavljati na Ribnjaku, a uz nju će nastupati još i Fanny Pack by House of Flamingo, Željka Ru. i TAJGA & TUNDRA.

Povorka ponosa započet će okupljanjem 3. 7. 2021. u 14:00h na Rooseveltovom trgu (ispred Mimare) te će od 15.30 h proći Frankopanskom, Ilicom, Trgom bana J. Jelačića, Jurišićevom, Draškovićevom sve do Ribnjaka, Parka ponosa. U Parku ponosa na Ribnjaku održat će se prosvjedni skup. Nakon obraćanja predstavnika/ica Organizacijskog odbora Povorke ponosa i drugih prigodnih govora, slijedi druženje i zabavni program“, stoji u saopštenju Pridea.

Pristup u Povorku i na skup na Ribnjaku imat će isključivo osobe s valjanom EU digitalnom COVID potvrdom, dakle osobe cijepljene prvom dozom unatrag 22 dana (najkasnije do 12. juna), s obje doze do dana prije prajda, kao i osobe koje imaju negativan nalaz PCR testa ili brzog antigenskog testa“, naglasili su organizatori.

izvor Index

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ČIJA JE TO ARMINA "PRINCEZA" ? NOVI SINGLE ARMINE SMAJLOVIĆ (VIDEO)

Foto : Aleksandar Yesch Armina Smajlović Armyna je premijerno uradila svoju novu pesmu pod nazivom “Princeza“. Pesmu je izdala za “Grand” a autori pesme su Steva Simeunović koji je napisao tekst a muziku i aranžman potpisuje A. Kobac! Spot za pesmu radili su Vedad Jašarević & Aleksandar Yesch. U izjavi […]

Subscribe US Now