ZOKI ŠUMADINAC ULAZI U ZADRUGU 5 A EVO KOLIKI JE NjEGOV NEDELjNI HONORAR I AKO PLANIRA DA GA POTROŠI

Semir Kaljic
3 0
Read Time:1 Minute, 33 Second

Nema sumnje da je Zoki Šumadinac jedinstven i originalan po mnogo čemu, ali uvek je nasmejan, vedar i pozitivan i uvek spreman za saradnju. Zoki je bio kratko učesnik najgledanijeg rijaliti Zadruga tri ali je posle mesec dana bio porinuđen da napusti rijaliti zbog teških zdravstvenih razloga. Da podsetimo Zoki je u Z 3 bio jedan od glavnih favoroita. Izašao je iz rijalitija zbog teške operacija srca gde su mu ugradili i pesmejker – aparad koji pomaže da njegovo srce bar koliko normalno radi.


Od zvaničnika iz produkcije smo saznali da je Zoki potpisao ugovor još krajem maja meseca i zbog velikog očekivanja produkcije da će Zoki svakako uneti druge energije i da će osvežiti sou iz tog razloga produkcija mu je ponudičla nedeljni honorar od čak 2300 eura. Stoga smo pozvali Zokija da nam potvrdi, evo šta nam je Zoki rekao.

Da istina je da sam ugovor potpisao pre dva ipo meseca ali kad god bi me pitali o ulasku ja sam izbegavao odgovore jel mislim da je bilo previše rano, sada je već to ok. Za ulazak u rijaliti sam spremniji nego ikad haha.
O mojim finansijama u Zadruzi ili bilo kojom svojom zaradom neću odgovoriti iz dva razloga. Prvi je jel su finansije i krevet privatna i intimna stvar a druga je – ne želim da pričam o mojim zaradama jel u ovom haosu kada narod razmišlja dal će uspeti preživeti do prvog i kada su nam deca gladna, jako je degutantno da ja ili bilo ko od javnih ličnosti priča o velikim iznosima. Ja se borim da svima pomognem kroz donacije i humanitarne poteze stoga sam ovog puta odlučio da po izlasku iz rijalitija deset posto od ukupnog zarađenog novca od Z5 dam u humanitarne svrhe TJ deci kojoj je to preko potrebno.

Svakako jedva čekamo da vidimo Zokija u novoj ulozi sa željom da ide do kraja.

Happy
Happy
83 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
17 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

"GRUPA TWINS" I MINA KOSTIĆ SNIMILI DUETSKU PESMU! (VIDEO)

‘Nema inspiracije’ , ‘Loš trenutak’ , ‘Loša situacija u svetu’, sve su to izgovori koje koriste umetnici kada im se ne radi , ali imamo sreće da Neša iz grupe Twins nijedan od tih ne upotrebljava već vredno radi. U prethodnom periodu je maksimalno iskoristio svoj kreativni naboj i sa […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now