Četiri godine braka i 13 godina medijskog nasilja: Neka stave njegovo ime i prezime, a ne da pišu – bivši muž Goce Tržan

admin
0 0
Read Time:49 Second

Goca Tržan tvrdi da već 13 godina doživljava medijsko nasilje zbog braka koji je trajao četiri godine.

 

Njen bivši muž Ivan Marinković, redovan učesnik rijaliti programa posljednjih godina i čovjek sa kojim je dobila jedino dijete, kćerku, napravio je mnogo pogrešnih poteza – tvrdi Goca.

Kada bi mogla, danas bi ga “oduvala”.

 

“Da mi se makne iz vidokruga. Već 13 godina trpim ozbiljno medijsko nasilje, zahvaljujući njemu, iako sam 13 godina razvedena od njega. Samo četiri godine smo bili u braku. On je po rijalitima zahvaljujući tome što priča o meni. Njemu su dali određeni novinari savjet da ide i da blati i da priča kojekakve gluposti da bi ušao u medije, zbog toga su ga pozvali u prvi rijaliti”, kaže Goca za Alo.

Ima i konkretan predlog.

“Voljela bih kada bi neko stavio njegovo ime i prezime, a da ne piše bivši muž Goce Tržan. Eto, to bih voljela. To bi mi baš značilo”, između ostalog, napomenula je Tržan.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Sanja Vučić svašta vidi sa bine: Klinci mi pokazuju srednji prst, djevojke gledaju ispod oka

Pjevačica Sanja Vučić, bivša članica grupe Hurricane i dvostruka predstavnica Srbije na Eurosongu, na nastupima uvijek da sve od sebe.   Ona je prosto živa vatra. Zbog toga pažljivo bira šta će obući prije izlaska na binu.   “Ja se najbolje osjećam u suknjicama i u tim nekim stvarima koje mi […]

Subscribe US Now