“NINA” U SVOM NOTESU IMA PREKO 5000 PESAMA (FOTO)

Semir Kaljic
3 0
Read Time:45 Second

Mnogi pevači su mišljenja da je sve manje kvalitetnih tekstova za snimanja pa se odlučuju da obrađuju stare i proverene hitove! Za dobar tekst su spremni izdvojiti ogromne svote novca ali ponude je sve manje!

Mlada spisateljica koja u svojoj arhivi ima preko 5000 pesama je i Ljubica “Nina” Blagojević koja godinama živi u Nemačkoj i za čije tekstove je prava pomama! Ona je sestra foto modela Franja Blagojevića poznatijeg kao “AnHell” i često na društvenim mrežama zajedno pevaju neke od njenih pesama!

U izjavi za naš portal najavila je da će verovatno do kraja godine neke od svojih pesama snimiti a da će svom bratu sa zadovoljstvom pokloniti nekoliko tekstova koje će on izneti na način koji on najbolje zna!

Iskreno se nadamo da će predivna Nina svoje pesme uskoro objaviti i da će njeni tekstovi doći do ljudi koji moraju biti posebni da bi snimili njene pesme!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

SLIKE IZ ČAPLJINE: Milica razočarala fanove

Milica Todorović tropske, prve dane augusta provodi u Bosni i Hercegovini. Ona odmara u Čapljini, odakle se javila svojim pratiocima na Instagramu gdje je podelila tri fotografije kojima je zapalila mreže. Milica je, naime, na iznenađenje brojnih pratilaca nikad izazovnije pozirala u seksi bikiniju, u bazenu. U prvom planu je, za […]

Subscribe US Now