PREMIJERA! IVANA DUKATAROV SNIMILA SVOJ PRVI COVER (VIDEO)

Semir Kaljic
3 0
Read Time:38 Second

Mlada Ivana Dukatarov nam dolazi iz Kikinde snimila je svoj prvi cover! Odlučila se za pesmu “Oro” koju u originalu izvodi Jelena Tomašević!

Iako uskoro puni 15.godina, ova talentovana devojka je pesmu iznela na svoj način a po komentarima ispod pesme ona je to uradila odlično!

U izjavi za naš portal Ivana je izjavila da je snimila još dva covera koji će objaviti za Balkan Stars produkciju i koji će do septembra biti premijerno prikazani! “Prezadovoljna sam, hvala svima na podršci, hvala puno mojoj porodici koji su verovali u mene, hvala Balkan Stars-u na pruženoj prilici i svima koji su mi davali podršku od početka”, izjavila je Ivana za Balkan Stars!

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Spektakl u Porto Montenegru: Megakoncert Dine Merlina i još jedna noć za pamćenje

FOTO: IVAN STEVANOVIĆ Dino Merlin, najveća balkanska muzička zvijezda večeras je u čuvenom Porto Montenegru u Crnoj Gori priredila megakoncert.  Bila je to još jedna noć za pamćenje.  Publika na koncertu Dine Merlina, večeras je uživala u besprijekornoj izvedbi njegovih nadaleko poznatih hitova. Mađioničar je napravio svjetski show a smjenjivali su se […]

Subscribe US Now