Spektakl u Porto Montenegru: Megakoncert Dine Merlina i još jedna noć za pamćenje

admin
1 0
Read Time:46 Second
FOTO: IVAN STEVANOVIĆ

Dino Merlin, najveća balkanska muzička zvijezda večeras je u čuvenom Porto Montenegru u Crnoj Gori priredila megakoncert. 

Bila je to još jedna noć za pamćenje. 

Publika na koncertu Dine Merlina, večeras je uživala u besprijekornoj izvedbi njegovih nadaleko poznatih hitova. Mađioničar je napravio svjetski show a smjenjivali su se svima poznati hitovi “Mi”, “Nešto lijepo treba da se desi”, “Hotel Nacional” i mnogi drugi…

Merlinu se na sceni pridružila i Senidah.

Publika je s Merlinom pjevala uglas.

Podsjetimo, Dino Merlin je u oktobru prošle godine sklopio ugovor o dugoročnom kreativnom partnerstvu sa menadžmentom Porto Montenegra. Ugovor su tada potpisali David Margason, generalni direktor Porto Montenegra i Nj.E. Mohamed I. Al Šaibani, član Borda i Generalni direktor Investicione korporacije Dubaija.

– Ne postoji bolja osoba od Dine Merlina za promocija ovako divnog mjesta kao što je Porto Montenegro – kazao je tada Al Šaibani.

izvor Avaz

FOTO: IVAN STEVANOVIĆ

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

NOVI ALBUM USKORO: Angellina obradovala fanove

Popularna pevačica Angellina družila se sa svojim fanovima putem svog Instagram storija, gde su oni mogli da joj postavljaju pitanja koja ih zanimaju. Angellina je iskreno odgovarala na pitanja, a ono što je fanove najviše obradovalo jeste informacija da pevačica sprema mnoštvo pesama, tačnije ceo ejedan album.  – Spremaš li nam […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now