Draganu nakon koncerta u Podgoricu sačekalo iznenađenje u bekstejdžu! Pevačica nije krila oduševljenje!

Sanja Mišić
0 0
Read Time:48 Second

Dragana Mirković je krenula sa turnejom koja je obara sve rekorde posećenosti i još jednom pokazala da ima publiku koja je godinama voli i podržava.

Dvorana u Podgorici je bila ispunjena do zadnjeg mesta, a popularna pevačica je iskoristila priliku da siđe u publiku i pozdravi se sa jednim brojem fanova, što inače retko koja njena koleginica uradi.

Međutim, pravo iznenađenje je Draganu sačekalo u garderobi. Naime, najvatreniji fanovi, uspeli su da dođu do garderobe sa punim rukama poklona za svoju omiljenu pevačicu, a želju da je upozna, te večeri je ispunila i Draganina koleginica, crnogorska pevačica Jasna Šćepanović, koju mnogi porede sa starijom koleginicom.

U opuštenom razgovoru, jasna je dragani rekla da se divi svemu što je postigla u karijeri, posebno načinom na koji je to uradila i da na pitanje kakvu karijeru bi želela, uvek spomene nju. Dragana je bila oduševljena sa Jasnom i poželela joj mnogo uspeha u daljem radu, a kako je sve izgledalo, pogledajte u videu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

NOVI BREND ODEĆE KRISTINE NEDOVIĆ!

Uspešna plesačica plesne grupe Evolution Kristina Nedović pokrenula je svoj brend odeće namenjen za naše mališane . U potrazi za najboljim materijalima za svog mališana zaključila je da njegova koža zaslužuje samo najkvalitetnije materijale koji su sastavljeni sa puno ljubavi. Svoju viziju želela je da učini dostupnom i ostalim brižnim […]

Subscribe US Now