SPREMNA ZA NAJLUĐU ZABAVU, INDIRA COLONIA DOLAZI NA PORT

Semir Kaljic
1 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

Ne propustite najbolju zabavu u gradu .

Indira Levak, zaštitno lice grupe Colonia, već je preko dve decenije na našoj estradnoj sceni i poznata je po neiscrpnoj energiji i vedrom duhu.

“ Jedva sam čekala da se ponovo družimo dragi ljudi moji. Partyji na Portu uvijek su bili energični, a ovog ljeta su najenergičniji i najglasniji. Kako smo se ludo proveli prošli put, jedva čekam srijedu i sve ćemo ponoviti “ poručuje Indira. Prvačica koja nikad bolje nije izgledala i koju publika već godinama prepoznaje po najboljoj zabavii , obećava nam koncert i party za pamćenje.

Kada je prije mesec dana imala koncert klub je bio premali za sve one koji su hteli da uživaju u zabavi kakvu samo Indira ex Colonia zna prirediti. Zato ovaj put rezervišite svoje mesto na vrijeme jer svaki put je to fešta za pamćenje, prepuna energije i veselja.

“ Glazba je moj život , volim stvaranje glazbe , pjevanje, ali najljepše na svijetu mi je pjevati s mojom publikom. Energija koju od publike dobijem na koncertima daje mi snagu da budem najbolja. Port, jedva čekam zapjevati s vama , čekam vas u srijedu i i vjerujte da će to biti najbolji party koji možete zamisliti. Ja sam spremna , a za najluđu zabavu trebate mi vi dragi ljudi. Port, srijeda 18.8. Vidimo se ”.

Već u petak na ovom mestu za dobru zabavu biće zadužen Dženen Lončarević

Ovaj iskusni muzičar provešće vas sigurno kroz užarene talase noći, poklanjajući vam najlepše pesme, melodije i stihove. Dženan je poznat po svojim vrhunskim nastupima, kao i velikim hitovima “Putnička”, “Cvete beli”, “Laku noć” i mnogim drugim. Očekuje se neponovljiva zabava i atmosfera koja se može meriti sa onom na najboljim svetskim mestima za provod!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Davor Badrov predstavnik BiH u UNICEF-ovom projektu ,, One human"

Pevač Davor Badrov, ovih dana, promoviše BiH širom sveta. Naime, popularni pevač deo je projekta ,, One Human”, zajedno sa 123 izvođača iz 110 zemalja. Projekat ,,Jedan čovek” , nastoji da podstakne globalno jedinstvo, kroz muziku. „Jedan čovek“ ima za cilj,  da širi univerzalnu poruku mira i solidarnosti, kao i […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now