Sony najavio PlayStation 5!

admin
0 0
Read Time:54 Second

PlayStation 4 se pojavio 2013. godine, kada je predstavljao novu reč tehnike konzola i ubrzo je postao najpopularniji uređaj, koji se našao u velikom broju domova, a brojke govore da je ukupno prodato preko 80 miliona uređaja za oko pet godina.

Nakon velikog broja malih najava i slučajnih otkrivanja informacija, kao da neki programeri i studiji već sad rade na igrama za novu generaciju, Sony je konačno rešio da potvrdi da se radi na PlayStation 5 konzoli.

Kenićiro Jošida, predsednik kompanije Sony, potvrdio je da se radi na PlayStation 5 konzoli, preneo je Rojters. Konzola bi trebalo da se zove PlayStation 5, prateći dosadašnju praksu imenovanja hardvera u kompaniji, ali to nije potvrđeno.

Sony bi trebalo da završi rad na novom gejming hardveru u naredne tri godine, što znači da bi PS5 ili kako god se konzola zvala, mogla da se pojavi 2021. godine u prodaji. Umesto da se koncentriše na striming igara preko interneta, glasine tvrde, da Sony želi da igre izgledaju lepše i da bi nova konzola mogla da podržava i igranje starijih naslova.

 

Izvor : mondo.rs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Gejmer koji će predstavljati Srbiju u svetu!

Posle kvalifikacija u kojima je učestvovalo 2.000 takmičara, u finalu amaterskog turnira u svetski poznatoj igri “League of Legends” (LoL) našli su se najbolji – Aleksa “Frozen Teror” Majstorović, Aleksandar “aleksaNNNdar” Milovanović, Luka “Dudile” Marković, Nemanja “NEMANJ4” Bakić, Luka “Migii” Hladik, Stefan “baE jera” Jeremić, Igor “Dutchman” Ognjenović i Nikola […]

Subscribe US Now