Trend alarm: Urbane majice sa štampom

Kana Tomasevic
2 0
Read Time:1 Minute, 23 Second

Pamučne majice koje se kombinuju uz svečaniji stil oblačenja definitivno su među vodećim trendovima. Pružaju odličan efekat u casual stilu, ali daju posebnu modnu notu kada se obuku ispod sakoa. Sve što vam treba je kvalitetna majica sa savršenim natpisom ili aplikacijom, koja nosi poruku. Bićete sigurno primijećeni, a na vama je da izaberete onu koja će vas istaći u masi na pozitivan način.

Majica sa štampom bukvalno izražava stav. Popularne su na modnim pistama, ali van njih. Slogan kompanije Nike „Just Do It” ili omiljeni lik iz nekog od kultnih filmova – ovo može da otkrije mnogo o identitetu onog ko ih nosi: mogu nam reći ko je ili ko želi da bude i otkrije njegova nadanja, snove i političke stavove. Radi se o bezvremenskom komadu, koji je ujedno predstavlja i najglasniji ljetnji trend i dobro izgleda na svakome, bez obzira na godine, oblik tijela ili konfekcijsku veličinu. Majice sa štampom možete uklapati uz sve stilove, ali imajte u vidu da će poruka koju nosite odavati mnogo toga o vama, pa odaberite onu koja najbolje pristaje vašem karakteru!

Ukoliko ste i vi ljubitelj ovakvih komada, za vas je tu Urban One, koji nudi autentični dizajn i mogućnost da uz njihov tim sami odaberete svoj dizajn. U njihovoj ponudi možete naći na hiljade različitih dizajna, koje ne možete kupiti nigdje drugo. Majice su visokog kvaliteta, a uz to imate garanciju kvaliteta na sve proizvode. Najbolje od svega je što svaki poručeni proizvod dobijate na svom kućnom pragu. Osim odjeće za djecu i odrasle, nude bogat asortiman proizvoda kao što su maske za telefon, zidni ukrasi, ali i veliki broj dodataka (podmetači, termosi, šolje i slično).  

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ovo su dve monahinje koje su uzdrmale Srbiju: Oglasili se i domaćini veselja na kom su snimljene kako pevaju i igraju, otkriveno kako su nastali sporni snimci

Gornji Milanovac – Snimak sa jednog veselja u Gornjem Milanovcu na kom se vidi kako dve monahinje igraju i pevaju obišao je i podelio Srbiju, ali i zapalio internet. Dok jedni kritikuju, drugi ih brane, ali ipak mnogo jače odjekuju neumesni komentari ljudi koji ih nikad nisu ni videli, niti […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now