Zaštitite sebe i najdraže tokom odmora, uz Byotea proizvode za sunčanje

Kana Tomasevic
0 0
Read Time:54 Second

Kada smo na suncu, koža je često izložena jakim i nesrazmjernim količinama UVA i UVB zračenja. Koža koja je izložena suncu bez zaštite, posebno u periodu između 10 i 15 časova, brže propada, obolijeva i stari. Stoga je prikladno razmišljati o zaštiti kože svaki put kada namjeravamo da se sunčamo, čak i tokom svakodnevnih obaveza u gradu.

Mlijeka, fluidi, gelovi, emulzije i sprejevi sa odgovarajućim SPF faktorom koji odgovara tipu vaše kože, pružaju adekvatnu zaštitu lica i tijela od štetnog sunčevog zračenja. Unaprijeđene formulacije ovih preparata kožu istovremeno njeguju i štite i namijenjeni su cijeloj porodici. Uz preporuke dermatologa o kontrolisanom izlaganju suncu, kao i Byotea Suntastic proizvode za sunčanje, uživajte u ljetu. Byotea Suntastic linija proizvoda za sunčanje pruža koži zaštitu i čini je lijepom i nježnom. Budite sigurni da ćete uz ovu prirodnu italijansku kozmetiku dobiti preplanuli ten, a da će, pritom, vaša koža ostati hidrirana i zaštićena od štetnih zraka. Proizvodi su bez parabena, parafina, GMO i testirani su na nikl, a dostupni su samo u “Exclusive Star centru” u Podgorici.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

NUNI URADIO NOVU PESMU! "ALL IN" POTPUNO ODUŠEVIO FANOVE! (VIDEO)

Jedan od najpoznatijih Youtubera na Balkanu, Namik Đulić Nuni je na svom kanalu objavio novu pesmu pod nazivom “All in”. Autori pesme su Alen Ćirić, autor muzike, Vlado Matović tekst i Alen Ćirić aranžman! Spot je sniman u Ulcinju! Ovo je potpuno drugačije od drugih pesama koje je Nuni uradio, […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now