“Eagle stone”: brend nastao u crnogorskom kršu!

Kana Tomasevic
2 0
Read Time:49 Second

Brend “Eagle stone” novi je crnogorski brend, osnovan ove godine na Cetinju. Brend nam donosi kvalitetne, brendirane muške i ženske polo majice, a odnedavno su u ponudu uvrstili i popularne “džeparice”. Ono što klijenti brenda sa nestrpljenjem očekuju su i komadi za jesenju sezonu, poput dukseva, prsluka i sl.”Eagle stone” je brend sa pričom i dušom.

Ime je dobio po jednom od najprepoznatljivijih simbola crnogorske Prijestonice, Orlovom kršu.​ Na Orlovom kršu, brežuljku koji se uzdiže i dominira jugozapadnim dijelom Cetinja, u blizini Cetinjskog manastira, nalazi se mauzolej vladike Danila, osnivača novog Cetinjskog manastira i dinastije Petrović Njegoš.

Kao takav, Orlov krš je simbol postojanja crnogorskog naroda i njegove crkve. Zato i ne čudi što je brend ovako dominantnog imena nastao na Cetinju, koje je simbol crnogorske nacije i države i grad časti, hrabrosti i odanosti pojedinca prema svojoj zemlji.

Brend su već podržale brojne ličnosti iz crnogorskog javnog života (sportisti, pjevači, blogeri), a posebnu ulogu u samoj promociji imaju ugledni Cetinjani.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Snimljen spot za novi singl Elvire Rahić

U sklopu Hayat Produkcije pokrenuli smo novi projekat koji nosi naziv „Zajedno“. Cilj nam je jasan: da formiramo zatvoreni krug! Muzički projekat inspirisan je porukom suživota. Zajedno smo stvarali nova djela, rasli i osvajali srca slušaoca. spotJedna od najprepoznatljivijih pjevačica u regiji, Elvira Rahić, predstavit će novi singl u okviru projekta „Zajedno“.  Za […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now