Pevačica u potpuno drugačijem svetlu sa dve nove numere (VIDEO)

admin
1 0
Read Time:1 Minute, 45 Second

Pevačica Teodora Džehverović sinoć u 20 sati na dan svog 25. rođendana predstavila je publici sebe u novom svetlu sa pesmama “Most na Adi” i “Tvoje magije”

Teodora je nakon izbacivanja novih numera ubrzo ušla u trending, a publika je prepoznala kvalitet spotova i pesama, koje su drugačije od njenih prethodnih.

– Uzbuđena sam, jer sam odlučila da upoznate novu dimenziju mene. Zavoleli ste me zbog svega što sam do sada radila i zbog toga sam odlučila da probudim u sebi nešto što niste videli i jako me zanima kako će vam se svideti – navela je pevačica ranije.

Džehverovićeva je istakla da je u pitanju veoma kvalitetan projekat, što su potvrdili i njeni slušaoci posle izlaska numera.

– Htela sam da probam nešto drugačije, nemam šta da izgubim. Smatrala sam da još mnogo toga mogu, što niste uspeli do sada da vidite i htela sam da se ovoga puta pokažem u najboljem svetlu – objasnila je ona.

Publika nije krila oduševljenje emotivnom pesmom “Most na Adi” čemu svedoče brojni pozitivni komentari, u kojima su poručili da im se veoma dopada nova Teodora.

– Brutalna nova Džehvi. U ovoj pesmi sam osetila sva moguća osećanja. Ova pesma bi mogla ići na Eurosong. Predivan spot, dominacija. Napokon nešto drugačije od Teodore. To jeste tvoj fazon. Tako guraj. Svaki stil može da iznese. Legendica – pisali su fanovi.

Kada je reč o pesmi “Tvoje magije”, ona za razliku od “Mosta na Adi” ima dozu provokativnosti zbog scene u kojoj se Teodora ljubi sa ženom i dodiruje. Zbog tih scena dobila je pregršt komentara.

– Šta se ovo desilo? Gori. Kakve ste na kraju spota, dominacija.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Teodora ima scenu u kojoj ljubi ženu. U numeri “Gasolina” takođe postoji momenat poljupca na kraju spota.

Poslušajte nove Teodorine pesme “Most na Adi” i “Tvoje magije” i ostavite svoje utiske i ocene:

izvor Idjtv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Gile najavio “Stari ja” za četiri sata ujutru

Amar Gile Jašarsaphić, jedan je od onih pjevača koji se može pohavliti hitovima koji nemaju rok trajanja. Svaka njegova pjesma pjeva se sa istim žarom kao i kada je izašla, a nakon kraće muzičke pauze odlučio je da obraduje publiku nečim novim. Dugo šuškalo o novoj pjesmi, a nakon što je […]

Subscribe US Now