KNJIŽEVNICA ANGELINA PETROVIĆ SVEDOK POČINJENOG PETOSTRUKOG UBISTVA?

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Književnica Angelina Petrović održaće promociju svog romana “Iznutra” u Matičnoj biblioteci Istočnog Sarajeva, 16-og juna od 19 časova. Moderator je Slađana Bratić. 

Nakon ove promocije, za koju ne sumnjamo da će biti uspešna kao i sve ostale, odmah u julu sledi i poseta Hercegovini. 

Poznatoj književnici želimo puno sreće i uspeha , a vi u nastavku teksta pročitajte sinopsis pomenutog romana. 

Psihološki triler o opsesivnoj ljubavi, psihičkoj torturi i tamnim mestima ljudskog uma
Strahinja je penzionisani agent Državne bezbednosti i vodi miran život u staroj porodičnoj kući. Društvo mu pravi mlada Ramona koju je usvojio nakon nesreće njenih roditelja. Njegov mir narušiće profesor Vladimir koga upoznaje u prodavnici ptica. Prati ga i otkriva da je blizak sa njegovom ćerkom Mašom i da za poznatog beogradskog biznismena obavlja posao računovođe. Strahinja saznaje da je Maša ljubavnica čoveka za koga Vladimir radi i da joj je život u opasnosti. Svi pokušaji da spasi ćerku nestaju u trenutku kada se nađe u blizini počinjenog petostrukog ubistva. Dokazi sa mesta zločina upućuju da je računovođa ubica. Jedini koji može da mu pomogne i dokaže njegovu nevinost je Strahinja, ali mračne senke prošlosti zaustaviće put iskusnog agenta na surov način. Mlada Ramona vođena instiktima svog usvojitelja nastavlja potragu. Dolazi do šokantnog i bizarnog otkrića.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

TAKO RADE MAJSTORI! ŠAKO I ANDREANA ČEKIĆ SNIMILI DUETSKU PESMU!

Šako Polumenta i Andreana Čekić snimili su svoju duetsku pesmu pod nazivom “Krvna grupa”! Muziku i tekst potpisuje Dražen Damjanović a aranžman Aleksandar Kobac! Pesma je za manje od 24h ušla u “trending” u zemlje Balkana!

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now