Merlin najpopularnija regionalna zvijezda u Hrvatskoj: Na prvom mjestu po broju prodatih ulaznica

admin
0 0
Read Time:47 Second

Hrvatsko društvo skladatelja ZAMP danas je objavio zvanične statistike, top listu po broju prodatih ulaznica u Hrvatskoj u protekloj godini svih izvođača iz regije.

 

Na prvom mjestu u kategoriji regionalnih zvijezda je Dino Merlin, dok je Aleksandra Prijović, s pet rasprodatih Arena Zagreb, na drugom mjestu. Na trećem mjestu je Aco Pejović, zatim Zdravko Čolić, a na petom mjestu Aca Lukas.

Što se stranih muzičara tiče, prednjači Robi Vilijams (Robbie Williams) s dva rasprodata koncerta u pulskoj Areni iz juna 2023. Iza njega su Imagine Dragons, zatim ABBA Symphonic, Depeche Mode i 50 Cent.

Najuspješniji festival u Hrvatskoj je, prema podacima ZAMP-a, Ultra Music Festival, a njega slijedi Sea Star festival.

Hrvatski muzičar s najviše prodatih ulaznica u 2023. godini je Gibonni, pokazali su podaci službe ZAMP Hrvatskog društva skladatelja. Na drugom je mjestu Doris Dragović, a na trećem Dalmatino. Iza njih nalazi se „Prljavo kazalište“, a na petom mjestu Goran Bare & Majke.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Mina ispunila Ognjenovu veliku želju: Podijelićemo kada dođe vrijeme

Voditeljka Mina Naumović, koja čeka dijete sa kolegom Ognjenom Amidžićem, sitno broji do porođaja, a sa svojim pratiocima podijelila je jednu zanimljivu činjenicu oko imena bebe.   Kako je trenutno na trudničkom bolovanju, Mina noći uglavnom provodi družeći se sa svojim pratiocima sa kojima dijeli i savjete oko trudnoće, ali […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now