Anastasija se seli u Španiju? Ceca: Saznala sam iz medija

admin
1 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Svetlana Ceca Ražnatović i njena kćerka Anastasija apsolutni su hit gdje god da se pojave nakon što je mlada pjevačica krenula da se ozbiljno bavi muzikom i gradi karijeru.

Činjenica da je popularna Tasa maltene preko noći postala zvijezda u usponu Ceci i te kako prija, mada je svjesna da je početak njene karijere znatno drugačiji u odnosu na period kada je ona postala popularna.

“Kada sam ja bila klinka, nisu postojale društvene mreže i nije bio toliko veliki pritisak javnosti. Isključivo se radilo o štampanim medijima. I mnogo je to bilo mirnije. Mnogo se pazilo šta će se objaviti. Danas svakodnevno izlaze vijesti koje ne možeš da stigneš da demantuješ. Znalo se koji su novinari strah i trepet, koji imaju oštro pero”, istakla je Ceca za Republiku.

Povod ovih riječi bilo je pisanje pojedinih medija u Srbiji u vezi sa tim da se Tasa seli za Španiju, gdje će navodno živjeti sa dečkom Nemanjom Gudeljom, kao i da je vrijeme za udaju.

“Što se ticalo spekulacija da li ću se udati, nije bio neki veliki pritisak kada sam imala 22, 23 godine. Kada je Anastasija u pitanju, ona da nije atraktivna medijima i zanimljiva čitaocima ni vi ne biste pisali svakodnevno o njoj. Iz medija sam saznala da se Tasa seli kod dečka u Španiju. Navikla na sve to. Odrasla je s tim da su mediji prisutni u njenom životu”, rekla je Ceca.

izvor CDM

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

KIKA SEBI NIJE ODUZELA ŽIVOT ? BAKA PRASE I KIKINA MAJKA IZNELI DOKAZE ?

utjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, objavio je najnoviji video-snimak u kome je iznio niz šokantnih tvrdnji vezanih za smrt Kristine Kike Đukić. On se prije nekoliko dana našao sa majkom pokojne jutjuberke, koja je objavila video gdje tvrdi da se njena kćerka nije ubila, te da je sve […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now