Dragana Mirković snimila novi hit!

admin
1 0
Read Time:44 Second

Dok se ceo svet privikava na život posle pandemije koronavirusa, Dragana Mirković odlučila je da svim ljudima ulepša ovaj period pa je tako snimila novu pesmu “Hej ljubavi bilo čija” koju će milionima onih koji vole njenu muziku pokloniti 10 juna.

Toga dana na Youtube-u biće premijerno objavljeni pesma i spot sastavljen od reči pesme.

“U jeku pandemije mnogo ljudi mi se obratilo rečima da im je muzika pomogla da lakše podnesu izolaciju, i to me je inspirisalo da snimim novu pesmu i poklonim je publici čim se ukaže prilika. Spot nismo mogli da snimimo iz razumljivih razloga ali se nadam da ćemo tokom leta i to uraditi” – rekla je folk carica, čiji povratak muzici je publika toliko željno iščekivala da je samo tizer za pesmu oborio rekorde u broju podela na društvenim mrežama.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Sergej Ćetković otkrio tajnu iza nastanka pjesme Pogledi u tami

Podgorički kantautor Sergej Ćetković, otkrio je da je pjesma “Pogledi u tami” nastala dok je njegova supruga Kristina – pravila palačinke. “Svaka pjesma ima neku svoju priču. Rijetko kada se dogodi da pjesma nastane za pet minuta, i da samo “izađe”, takva kakvu će je i publika čuti, od početka do kraja. […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now