NOOR – Još jedan singl sa albuma predstavljen publici

Semir Kaljic
0 0
Read Time:41 Second

Nijaz Tepić Noor​ predstavlja još jedan singl koji će se pronaći na njegovom novom albumu. Nakon što je prekinuo višegodišnju pauzu, Tepić radi punom parom.

Na ovom albumu muziku i tekstove sam radio sam, dok je za aranžmane bio zadužen Sinan Alimanović, koji je svirao i klavire. Gitare su svirali Vernes Ljuštaku i Mustafa Mujo Behmen, bas gitaru Kenan Imamović, a bubnjeve Vladimir Kostadinović. Na ovoj pjesmi prateće vokale je pjevao Alen Lemešević​ – istakao je umjetnik.

Noor je još jedom zadržao svoj prepoznatljivi vizuelni identitet. Za spot je i ovaj put bio zadužen njegov stalni saradnik i prijatelj Muris Beglerović, a video priziva nostalgičnu atmosferu.

Noor ni sa ovom pjesmom, kao ni sa albumom, ne pretenduje na komercijalni uspjeh nego se obraća publici koja cijeni iskren i istančan pristup muzici.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BSTARS MODELS DANICA MIJALKOVIĆ : " Trudim da uživam u svakom trenutku u sadašnjosti a na dalje - da smo živi i zdravi , pa gde nas život odnese"

Predstavi se … Danica Mijalković, 20 godina živim u Pirotu u Srbiji. Jedna si od najpoznatijih zaštitnih lica BStars Models, koja je tajna “božanske lepote”? Po meni kod devojke najbitniji je osmeh i pozitivna energija od klasične lepote. Po profesiji si … Bavim se organizacijom proslava i svečanosti dok paralelno […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now