ŠOK! Dugo očekivani spot Jasne Šćepanović CENZURISAN!

admin
0 0
Read Time:40 Second

Dugo najavljivana pesma “Da l’ ti falim” i spot za istu o kom se pričalo i pisalo poslednja dva meseca, ugledala je svetlost dana. Komentari su dobri, ali pažnja koju je izazvao spot je neočekivana. Naime, po prvi put je jedan izvođač pustio cenzurisan spot na platformu YouTube.

Zbog delova koji bi mogli biti kritični, publika može da vidi i cenzurisanu i necenzurisanu verziju, što znači da će u pesmi moći da uživaju u dve verzije. “Mislim da je ovo presedan i da ovo niko do sada nije uradio, tako da smo na neki način preduhitrili YouTube da skinu pesmu.

Na spotu smo zaista dugo radili i dosta se pisalo o tome, ali kako bi bilo sve onako kako sam ja želela i zamislila, trebalo je vremena” – rekla je Jasna za naš portal.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

POTPUNO NOVA!Nastupa, snima nove pesme i tvrdi da OVIM projektom IZLAZI IZ ZONE KOMFORA!

  Poslednjih meseci pored toga što mediji izveštavaju o njenim nastupima, posebno onom kod Branka Babića, pevačica Nadežda Biljić neće stići da u planiranom roku objavi svoj prvi studijski album, ali već za početak juna, najavljuje novu pesmu! Baš nova pesma koja će se naći na prvom studijskom albumu je […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now