“Sophie’s Beauty Line”: Po prvi put u Crnoj Gori – Philip Martin’s!

Kana Tomasevic
1 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Odgovornost za našu planetu, briga o okolini i samo najbolje za vaše tijelo: PHILIP MARTIN’S objedinjava sve to i nudi najkavlitetnije proizvode za njegu kose i kože. Radi se o italijanskom brendu ekskluzivne organske kozmetike, koja u potpunosti sadrži non toxic sastojke. Uz preparate ovog brenda, vaš organski stil života počinje sada, jer ovi preparati kosi i koži daju priliku da se regenerišu, a prirodni biljni sastojci sprečavaju alergijske reakcije,pojačanu proizvodnju sebuma i dehidrataciju. U samoj srži filozofije brenda je oslobađanje prirodnih elemenata, koji se koriste kako bi svima donijeli ljepotu.  

Philip Martin’s misli na vašu potpunu dobrobit, stoga su formulisali proizvode uz koje možete napraviti svoj sopstveni wellness ritual. Kreirani od strane profesionalaca, organski sastojci miješaju se sa zelenom hemijom i na taj način opijaju sva vaša čula. Što više prirodnih ili ekoloških proizvoda možete uvesti u svoje rituale, to je korisnije za vas! Zato, po prvi put u Crnoj Gori, zahvaljujući beauty conceptu “Sophie’s Beauty Line”, proizvodi i tretmani brenda Philip Martin’s dostupni su damama koje žele sebi priuštiti najbolje.  

Tretmani i individualna njega kože kod kuće kojima možete postići sjajne rezultate, a uz pomoć stručnjaka iz “Sophie’s Beauty Line” možete otkriti tajnu ljepote koja će trajati. Oni vam nude jedinstveni, individualni koncept, koji će vam dati personalizovano rešenje za vašu problematiku.  

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Catrice noviteti stižu na police: Nije magija. Šminka je.

Zbogom, jednostavni nude izgledi! Novo CATRICE ažuriranje asortimana za jesen/zimu 2022 daje turobnoj sezoni dašak boja i sadrži sjajne proizvode koji istovremeno obavljaju nekoliko funkcija: iznenađuju izvanrednim bojama i teksturama, njeguju vrijednim sastojcima i ubjeđuju svojim snažnim performansama. Mali detalji koji pomažu da svakodnevni život učinite ljepšim i otkrijete sebe […]

Subscribe US Now