Melina Džinović zabrinuta zbog ćerke i njenog ponašanja: Teško se borim s tim

admin
0 0
Read Time:47 Second

Ćerka Harisa Džinovića, Đina, posljednjih mjeseci veoma je aktuelna zbog svojih objava na mrežama, a prvi put o njenom izgledu, ali i oblačenju progovorila je i majka Melina.

Đina je zbog svojih golišavih izdanja često na meti kritika, a njeni roditelji kažu da nisu zadovoljni načinom na koji im se naslednica prezentuje u javnosti.

Haris je jednom prilikom izjavio da ćerku ne prati na društvenim mrežama i da smatra da ne treba da mu se slika kao starleta.

Đinina mama, Melina Džinović, ne krije koliko je zabrinuta zbog ćerke i da se teško nosi sa svim natpisima o njoj.

“Ne nosim se uopšte dobro kao majka sa tim, opet naglašavam, jednostavno ovo novo doba i kako je sve to medijski ispraćeno se meni ne dopada i nisam zadovoljna. Vidjećemo kako će sve to ići. Jako se teško borimo s tim i slažemo, baš se navikavamo, sad smo i mi u tom teškom periodu”, ističe Melina za Blic.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

"U ŠKOLI SU ME MALTRETIRALI JER SAM BILA DEBELJUCA": Ispovest Sanje Vučić o vršnjačkom nasilju

Pevačica i bivša članica “Hurricane” benda, Sanja Vučić, otpočela je svoju solo karijeru, a sada je otvorila dušu i progovorila o teškom periodu kroz koji je prolazila u osnovnoj školi. Kako je otkrila u jednoj emisiji, vršnjaci su je maltretirali zbog viška kilograma. Ipak, ističe Sanja, ona je uspela da se […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now