Do it LIKE A BOSS: Postani direktorica svog make-up svemira!

Kana Tomasevic
3 0
Read Time:2 Minute, 1 Second

Kao i uvijek, essence nam pomaže za ovladamo svojim make-up svijetom! Uz proizvode LIKE A BOSS možete biti baš sve što poželite, jer ćete svaki mak-up stil odraditi besprekorno, poput prave direktorice koja uvijek ima sve pod kontrolom.

Pogledaj me u oči!

LASH LIKE A BOSS INSTANT VOLUME & LENGTH MASKARA ULTRA BLACK sasvim sigurno će vaše oči pretvoriti u pravi magnet za poglede. Ultra crna maskara stvara intenzivan izgled, a mekana, zakrivljena vlaknasta četkica pruža dodatni volumen i vidljivo produžava trepavice. Ovaj učinak može se dodatno pojačati nanošenjem nekoliko slojeva. Maskara dolazi u neodoljivom metalik ružičastom pakovanju.

Wow trepavice baš uvijek!

Treba vam maskara koja u svakoj situaciji ispunjava obećano? Evo je! LASH LIKE A BOSS INSTANT VOLUME & LENGTH VODOOTPORNA MASKARA ostaje na mjestu, bez obzira na sve. Vaše trepavice će Treba vam maskara koja u svakoj situaciji ispunjava obećano?

Evo je! LASH LIKE A BOSS INSTANT VOLUME & LENGTH VODOOTPORNA MASKARA ostaje na mjestu, bez obzira na sve. Vaše trepavice će ostati iste i po kišnom ili vjetrovitom vremenu, tokom sportskih aktivnosti, pa čak i ako pustite suzu dok gledate neku slatku romantičnu komediju. Zakrivljena četkica od mekih vlakana daje trepavicama trenutni volumen i dužinu.

Čistoća u jednom potezu! Može li se dugotrajna, vodootporna šminka ukloniti samo jednim brisanjem? Naravno da može, i to zahvaljujući REMOVE LIKE A BOSS VODOOTPORNOM ODSTRANJIVAČU ŠMINKE OKO OČIJU. Dvofazna formula uklanja maskaru, olovku za oči, sjenke i čitav make-up brzo i temeljno. Istovremeno, formula je obogaćena hranjivom vodicom kamilice, pa je oftalmološki i dermatološki testirana. Proizvod možete koristiti i za uklanjanje pudera, rumenila, highlightera, korektora… jer čisti baš sve!

Duže, veće, gušće…

Da, govorimo o trepavicama i obrvama! Uvijek želimo da budu još malo duže, malo gušće, malo izražajnije… Zato je tu GROW LIKE A BOSS SERUM ZA RAST TREPAVICA I OBRVA čija je formula obogaćena sastojcima za vidljivo duže i punije trepavice, kao i za deblje i popunjenije obrve. Serum dolazi sa dva različita aplikatora za optimalno nanošenje hranjive teksture na trepavice i obrve.

Ukrotite obrve!

Obrve vas ne slušaju i svaka dlačica kao da živi svoj život? Ne brinite! Sad je tu FIX IT LIKE A BOSS TRANSPARENT GEL ZA FIKSIRANJE OBRVA s ultra jakim učvršćivanjem. Transparentni gel ukrotiće vaše obrve i fine dlačice, brzo se suši i traje dugo. Osim što će vaše obrve dovesti u red, gel sadrži i hranjivi pantenol koji ti pruža dodatnu njegu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Sladjana Predojević je uspela u onome što niko nije!

Sladjana Predojević je uspela u onome što niko nije, policija joj je sve oprostila. Rođena u Novom Gradu, Odrasla u jednom malom mestu 20 km od Novog Grada po imenu Krslje. Kako je otac bio u muzičkim vodama, tako je uz njega zavolela muziku, i tako krenula da peva sa […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now