Upoznajte novi CATRICE Nude Drop Tinted Serum tečni puder!

Kana Tomasevic
2 0
Read Time:57 Second

Teško je pronaći izvrstan puder, posebno onaj koji vam pruža ten bez težine, dugotrajno prekrivanje bez isušivanja kože. Zato nam je CATRICE predstavio novi Nude Drop Tinted Serum tečni puder.

Lagan poput seruma, prekriva kao puder: novi CATRICE Nude Drop Tinted Serum tečni puder ima vrlo tečnu, laganu teksturu i osigurava dugotrajan, blistav ten sa svojim laganim do srednjim prekrivanjem koje se može nadograditi. Ostavlja vašu kožu baršunasto glatkom nakon nanošenja.

Istovremeno, formula hrani kožu hijaluronskom kisjelinom i vitaminom E i obezbjeđuje vlagu do 24 sata. Tekstura sadrži posebno obložene pigmente, a nijanse su nježno prilagođene prirodnom tonu kože kako bi se uskladile boje sa različitim tipovima kože. Serum je pogodan za osobe sa osjetljivom kožom. Catrice Nude Drop Tinted Serum tečni puder dolazi u prozirnoj staklenoj bočici sa staklenom pipetom za doziranje.

Serum se može nanositi i blendati sunđerom za šminkanje, četkom ili prstima. Najbolje je prvo nanijeti malo pudera na nos i obraze, a zatim ga izblendati ka spolja kružnim pokretima. Na kraju, samo utapkajte teksturu i dobro je utrljajte u kožu za savršeno pripremljen ten. Nude Drop Tinted Serum tečni puder  impresionira svojom tečnom, laganom i prozračnom formulacijom.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

[HP SEVDAH] Promocija pjesme "Mustafa Šantić - Ašik osta' na te oči"

„Ašik osta na te oči“ je mlađa sevdalinka koje ja nastala u periodu između dva svjetska rata. Uticaj sevdaha je imao važnu ulogu u bosanskohercegovačkom književnom svijetu koji je u međuratnom periodu zapažen u djelima Safveta-bega Bašagića, Alekse Šantića i Osmana Đikića. Na taj način, sevdalinka „Ašik osta na te […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now