Ognjen Martinović : “Priča sa Banetom se desila skroz spontano, Bane je naravno baš veliko ime u tom poslu da čak ni ja nisam bio svjestan do koga sam došao dok sve nije bilo gotovo”

Semir Kaljic
6 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

Iza sebe je na muzičkom planu veoma uspešna godina. Izbacio si single “Žena preko puta”, kako si zadovoljan uspehom pesme?

Da to je moja prva pjesma i jako sam zadovoljan. Ali kao što već znate u ovom poslu najbitnije je čuti glas publike, meni je naravno od samog starta bio cilj da pjesma mora da ima kvalitet i priču što je eto hvala Bogu i publika kasnije prepoznala i ocijenila skroz pozitivno.

Ko su autori pesme i kako je došlo do saranje sa jednim od najboljih kompozitora Balkana?

Sto se saradnje tiče krenuću naravno od Baneta Opačica koji je radio muziku i tekst, zatim Alek Aleksov aranžman, Ivana Selakov prateći vokal i Ksenija Miloševic koja je svirala violinu. Spot je radila ekipa “Fly media” tako da sam i na tom polju jako zadovoljan. Priča sa Banetom se desila skroz spontano, Bane je naravno baš veliko ime u tom poslu da čak ni ja nisam bio svjestan do koga sam došao dok sve nije bilo gotovo.

Koje je tvoje mišljenje o raznim takmičenjima koji se emituju na televizijama širom Balkana, da li je to put koji bi preporučio da se ide ili da se umetnik bori samostalno?

Kad su takmičenja u pitanju ja iskreno nisam bio za tu opciju jer poznato je da sve te kuće u slucaju da kandidat prođe uzimaju deblji dio od njegovih nastupa tako da ja sam lično od starta bio za ovaj da kažem najteži put ali samim tim sto je najteži kasnije bude i najisplatljiviji.

Koji ti je plan za period koji dolazi?

Što se planova tiče ima ih mnogo ali za sad mogu da kažem da je tu jos jedna pjesma koja nosi naziv “Ruža” koju je isto Bane Opačic pisao i koja je jako emotivna, zbog toga sam čak i u dilemi da li da je otpjevam sam ili možda u duetu sa nekom od koleginica jer bi bila vrlo interesantna priča ali viđecemo, ako se desi dobar spoj zasto da ne.

https://www.youtube.com/watch?v=Oxj6q9Vjgfs&ab_channel=OgnjenMartinovic

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

VODITELJKA NEVENA ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE!

Po mnogima jedna od najlepših devojaka kod nas, Nevena Slijepčević je na svom instagram profilu podelila novi set fotografija pod dirigetskom palicom Darka Veljovića! U izazovnom izdanju Nevena i njene koleginice su mamile uzdahe prolaznika a set fotografija za “Jafa” butik su već skupile veliki broj “lajkova”! Inače uskoro Nevenu […]

Subscribe US Now