ZVEZDA GRANDA MIRZA DELIĆ IZDAO NOVU PJESMU ” PRESKUPA SI”

Semir Kaljic
2 0
Read Time:59 Second
Mirza Delić, jedan od najboljih vokala iz Bosne i finalista Zvezda Granda 2017. godine, izbacio je novu pjesmu i spot pod nazivom “Preskupa si”.
 
Nakon učešća u Zvezdama Granda koje mu je donijelo mega popularnost među publikom Balkana, Mirza je izdao sedam pjesama, a ovih dana još jednu, za koji mnogi kažu da bi mogla postati hit.
 
Muziku za pjesmu pod nazivom “Preskupa si” potpisuje Pavle Radulović sa aranžmanom Nedima Melkića NEDE I NMT Studija, dok je tekst napisala Gordana Gvozdenović.
 
Sve ranije Mirzine pjesme i spotovi prošli su veoma zapaženo među balkanskom publikom, te ništa manje ne očekujemo ni od ove pjesme.
 
Od ostvarivanja popularnosti u Zvezdama Granda pa sve do sad Mirza ne prestaje sa domaćim, evropskim i američkim turnejama, a njegovi nastupi poznati su kao nastupi gdje je ,,lom” i sjajna atmosfera sa uvijek do zadnjeg mjesta punim klubovima. 
Iako je veoma popularan među publikom ne pojavljuje se baš često u medijima, a to objašnjava tim da je po prirodi nenametljiv i da je kako on kaže ,,umjetnička duša”.
Na kraju, Mirza nam je obećao velike nove projekte i hitove koji treba uskoro da budu pred publikom.
 

Pogledaj video

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Ponos vašeg izgleda: kako do duge i bujne kose?

U nekom trenutku u životu, skoro svaka osoba se suoči sa pojačanim gubitkom kose. Kosa predstavlja osnovu ljepote i privlačnosti i njen nedostatak može uticati na samopouzdanje i kvalitet svakodnevnog života. Morate znati da je opadanje kose sasvim normalan proces. Kosa opada prirodno u određenoj mjeri, a gubitak od oko […]

Subscribe US Now