PREDSTAVI SE ČEDOMIRKA MILOSAVIĆ ZLATOKOSA : “Moj uzor na domaćoj sceni je Sofija Milošević, a na stranoj sceni je Irina Šajk”

Semir Kaljic
0 0
Read Time:2 Minute, 5 Second

Za početak predstavi se?

Ja sam Čedomirka Milosavić (Zlatokosa). Imam 20 god. i dolazim od Manastira Gomionice, s tim da živim u Banjaluci već pet godina od kako sam započela srednju školu. Po zanimanju sam tehničar drumskog saob. a trenutno se bavim terenima za grad Banjaluku u timu gradonačelnika. S tim da pored svakodnevnih terena, u timu sam Alfa trejl organizacije koja se bavi maratonima i trkama čiji sam aktivni član.

Kada ti se javila ljubav prema modelingu i koliko dugo si u modelingu?

Ljubav prema modelingu mi se javila u drugom razredu srednje škole kada sam se prijavila za jednu modnu agenciju iz Niša. S tim da sam trebala ići u Bugarsku i Albaniju na kastinge ali nisam imala vremena zbog privatnih obaveza u tom trenutku. Može se reći da sam njihov član već tri godine i do sada sam samo jednom bila angažovana u Banjaluci na otvaranju ” Mass light” radnje.
Te sam ove godine odlučila da se prijavim za agenciju koja je mnogo aktivnija od predhodne.

Koje su prednosti, a koje mane modelinga po tebi?

Prednosti modelinga su pre svega prilika za naglašavanjem ženstvenosti, elegancije i strasti koje su po meni ključne osobine modela.
Što se tiče mana jedino što bih izdvojila a da bih meni predstavljalo problem jeste to što nisam vozač pa mi je nezgodno da stižem na sve događaje.

Ko ti je uzor na domaćoj, a ko na stranoj sceni?

Moj uzor na domaćoj sceni je Sofija Milošević, a na stranoj sceni je Irina Šajk.

Da li si bila učesnik nekog modnog takmičenja?

Do sada nisam bila na takmičenjima, ali imam želju da se prijavim.

Bstars Models je najmladja modna agencija koja obećava veliki uspijeh. Kako je došlo do toga da odabereš baš našu agenciju da bude tvoja vodilja?

” BS MODELS” me privukla s tim da ima mnogo mladih modela s tim je aktivna agencija u odnosu na prethodnu čiji sam bila član.

Šta očekuješ od naše agencije?

Od agencije očekujem lijepu i korektnu saradnju, razumevanje kao i to da ću se proslaviti putem ove agencije i biti vaša podrška uvijek kao i vi meni.

I za sam kraj, šta bi poručila našim čitaocima?

Čitaocima bih imala da poručim:
Ako volite i ljubitelj ste nežnosti, elegancije, strasti i samim tim lijepih fotografija koje će odisati ovih osobinama. Usudite se da pokucate na vrata agencije ” BS MODELS” jer nikada nećete znati gdje se krije vaša sreća. Možda je ona upravo iza vrata ” BS MODELS – a”.

Mnogo sreće i hrabrosti Vam želi Zlatokosa!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

PREDSTAVI SE SVJETLANA DŽINIĆ "Prednosti modelinga su mnoge od otkrića jednog sasvim novog svijeta do ulaska u nešto novo i po meni jako interesantno"

Za početak predstavi se? Svjetlana Džinić, imam 18 godina, živim u Gradišci, srednja sam škola (Gimnazija), po zanimanju učenik  Kada ti se javila ljubav prema modelingu i koliko dugo si u modelingu? Ima par godina da me je stvarno zaintrigirao modeling i sve oko njega, slikanja, modne revije i čitav […]

Subscribe US Now