PREDSTAVI SE : JELENA VUKOJEVIĆ “Očekujem ono najbitnije da se družim sa vama, upoznajem nove ljude naravno da idem na takmičenja i da uspijem u svojim snovima”

Semir Kaljic
1 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Za početak predstavi se ?

Rođena sam u Krupi na Vrbasu u Banja Luci, imam 19.godina i bavim se fitnesom.

Kada ti se javila ljubav prema modelingu i koliko dugo si u modelingu?

Od uvijek me zanimalo miss ili modeling više puta su ljudi pisali da me slikaju i slično tome, govorili su da pokušam pa evo sada imam priliku .

Koje su prednosti, a koje mane modelinga po tebi?

Prednosti su što možemo upoznati nove ljude, družiti se i slično tome a za mane ne mogu ništa da kažem jer nisam nikada imala iskustva da vidim šta i kako se radi.

Ko ti je uzor na domaćoj, a ko na stranoj sceni?

Pratim Zoranu Stankovic već duže vrijeme i svaki put mi se probudi želja ka tome pa sam odlučila da se njoj javim da pitam sta kako i ona mi je predložila vas, sviđa mi se to što radi sa vjenčanicama i slično tome .

Da li si bila učesnik nekog modnog takmičenja?

Nisam bila i voljela bi da idem na takmičenja .

Šta očekuješ od naše agencije?

Očekujem ono najbitnije da se družim sa vama, upoznajem nove ljude naravno da idem na takmičenja i da uspijem u svojim snovima.

I za sam kraj, šta bi poručila našim čitaocima?

Želim da se zahvalim Vama i vašoj agenciji što ste me prihvatili da budem dio vašeg tima ,nadam se da ćemo sarađivati da će sve biti kako treba.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

SABA RASTODER : "LJUBAV PREMA MUZICI JE OD MALIH NOGU! USKORO PRIPREMAM NOVE PJESME"

Kako bi predstavili Vašu muzičku karijeru, kada se stvorila ljubav prema muzici ? Ljubav prema muzici je od malih nogu, uvjek sam pjevušio po malo a javno sam počeo tek 2018 godine na nagovor mojih prijatelja! Da li imate pevačkog uzora i ako imate koji bi to pjevač bio ? […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now