Pejović: Danas je 75 dana kako nisam pio!

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

Pejović je novogodišnju noć proveo radno u rodnoj Crnoj Gori, a evo i koga prvog izgrli i izljubi u ponoć.

– A ja sam puno puta rekao već koga sam poljubio, kad odbrojimo te poslednje sekunde, prvi čovek koji je do mene je moj kum, moj gitarista, a koga ću prvo nego svog kuma da pozdravim i čestitam. Ako je tu moja supruga, onda je ona sledeća i tako dalje – otkrio je pevač.

Aco je priznao i da već više od dva meseca ne konzumira alkohol, ali je otkrio i koja je to prva odluka koju je doneo u 2020. godini.

– Ja sam već to pričao, jedno 75 dana je danas kako nisam pio, a danas je prva odluka da popijem čašu vina, a da se suzdržim da ne nastavim dalje – iskren je bio pevač.

Pejović je oduvek isticao da je vrlo privažen i da je izgradio veoma blizak odnos sa ćerkama, a ispričao je kako je zbog svojih naslednica bio u ulozi Deda Mraza.

– Kad su mi klinci bili mali, to sam malo češće radio u to vreme, tad su kapirali da Deda Mraz postoji. Ja istrčim na terasu, pa kroz prozor ostavim poklone ispod jelke, pa supruga uvede decu a ja mašem i spuštam se lagano ispod prozora, jer kao Deda Mraz je otišao i onda skinem sve sa sebe od toga i kao foliram se da sam propustio to – rekao je Aco za Pink.

(Telegraf.rs/Pink)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

NIKO OVO NIJE OČEKIVAO: EMINA JAHOVIĆ DOŽIVJELA POTPUNI FIJASKO

Ovogodišnje takmičenje evrovizijskih fanova za najbolju pjesmu Song kontest organizovao je ogranak iz Ujedinjenog Kraljevstva, koji je i odbranio pobjedu na domaćem terenu zahvaljujući trijumfu Luisa Kapaldija, dok je predstavnica Srbije bila Emina Jahović s pjesmom „Vukovi“ i zauzela je tek 23. mjesto, što su mnogi doživjeli kao potpuni fijasko. […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now