NIKO OVO NIJE OČEKIVAO: EMINA JAHOVIĆ DOŽIVJELA POTPUNI FIJASKO

Semir Kaljic
0 0
Read Time:41 Second

Ovogodišnje takmičenje evrovizijskih fanova za najbolju pjesmu Song kontest organizovao je ogranak iz Ujedinjenog Kraljevstva, koji je i odbranio pobjedu na domaćem terenu zahvaljujući trijumfu Luisa Kapaldija, dok je predstavnica Srbije bila Emina Jahović s pjesmom „Vukovi“ i zauzela je tek 23. mjesto, što su mnogi doživjeli kao potpuni fijasko.

Zahvaljujući pobjedi grupe Steps na prošlogodišnjem nadmetanju u organizaciji OGAE Australija, Ujedinjeno Kraljevstvo dobilo je čast da organizuje 34. izdanje takmičenja, pa se na 34. izdanju nadmetalo 28 zemalja, što je za jednu državu manje u odnosu na prethodnu godinu, zato što su se povukli Norveška, Slovenija, Danska i Bjelorusija, a vratili se Letonija, Azerbejdžan i „ostatak svijeta“.

Kriterijumi za učešće bili su da singl izvodi domaći izvođač, da je objavljen u razdoblju između dvije manifestacije i da je izveden na zvaničnom jeziku države učesnice.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Katarina Živković "istopila" minus u Novoj Varoši !

Hladno Božićno veče u Novoj Varoši zagrejala je prelepa Katarina Živković koja je nastupila u “Times Square“! Za nastup je vladalo veliko interesovanje a mnogi su ostali ispred jer se tražila “karta više” ! Najbolji provod u gradu nastavljaju već 11.januara kada u klub gostuje Sloba Radanović!

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now