VLATKA KARANOVIĆ: PREKO TRNJA DO USPEHA!

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Mlada talentovana drvarčanka Vlatka Karanović, na javnu scenu kročila je duetom sa Bajom Malim Knindžom “IDEMO MALENA” koji joj je donio prepoznatljivost i sigurno mesto na estradnoj sceni. Nakon toga snimila je tri albuma sa kojih su joj brojne pesme ostale zapažene:”Ružin trn”, “Otkud ti na mojoj svadbi”…

Cela 2018-ta za nju je bila u znaku novih pesama a reči hvale imala je za saradnike koji su zaslužni za njene nove projekte.

– Uradila sam tri nove pesme sa starim i novim saradnicima. Velika zahvalnost pripada mom prijatelju Dragiši Baši jer mi je pomogao i doveo me do velikog saradnika kao što je Dejan Abadić. Ja sam neko za koga nije ni čuo a izašao mi je u susret i srećna sam, jer pesma “NIKADA VIŠE” za mene ima posebnu draž. Hvala i MC ekipi uz BN za predivan spot, vidno uzbuđena istakla je harizmatična pevačica.

– Pesme “ORIGINAL” i “ZVER”, takodje su nove. Borim se sama baš kao “ZVER” kako kaže pesma čiji sam autor muzike i teksta i koja je moja autobiografska, rekla nam je Vlatka.

Zahvalila se i prijatelju Draženu Bojiću koji je radio druge dve pesme I tekstopiscu Marinku Cipiripiju za pesmu “ORIGINAL” .

Pevačica koja je već pesmom koju izvodi obisla pola sveta pa i daleku Australiju, bukirana je nastupima i veseljima gde svojim glasom uveseljava prisutne.

Da je blistava karijera pred ovom ženom lavicom više je nego očigledno.

 

Vlatka Karanovic Zver

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

TARIK FILIPOVIĆ: ZDRAVLJE I OSMIJEH ISPED "MILIJUNA"

KARIJERA POZNATOG TV LICA TRAJE KOLIKO DUGO I KOJI BISTE TV ANGAŽMAN IZDVOJILI U KOM STE NAJVIŠE MOGLI DA IZRAZITE SVOJU KREATIVNOST? U svakom od 4 kviza koja sam do sada radio imao sam prostora za “igri” što je djetetu u meni jako važno. U “Milijunašu” možda i najviše. Bitno […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now