ZAVRŠEN TRADICIONALNI FESTIVAL “BOEMSKE NOĆI” U SRPSKOJ CRNJI

Semir Kaljic
2 0
Read Time:44 Second

Tradicionalna kulturno zabavna manifestacija „Boemske noći“ koji se održava od 20.jula do 23.jula u Srpskoj Crnji završen je koncertom Dare Bubamare. “Boemske noći” organizuje opština Nova Crnja.

Festival je započeo koncertom Nine Šemića u petak, a za subotu je Nemanja Stevanović koji je na svoj način opravdao epitet “pevača zaduženog za dobru zabavu”. Pre Nemanje nastup je trebao da ima i Dado Glišić ali je zbog vremenskih nepogoda koji su u tom trenutku zahvatili Srpsku Crnju morao je biti otkazan i pomeren za neki drugi termin.

Poslednjeg dana festivala pored niza dnevnih manifestacija veče su do usijanja dovele fantastična Slavica Ćukteraš a za zatvaranje se pobrinula Dara Bubamara.

Opština Nova Crnja je opravdala epitet “dobrog domaćina” i sigurni smo da će i sledeće godine ovaj tradicionalni festival nastaviti ovim putem, putem očuvanja tradicije i kulturnog nasleđa ovog mesta!

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Fresh Line: kozmetika inspirisana drevnom grčkom mudrošću

Inspirisana drevnom grčkom mudrošću o biljnoj terapiji i prateći tradicionalne porodične recepte, kompanija Fresh Line je osnovana 1992. godine kao mala porodična kompanija, počevši od prodavnice u Atini. Danas kompanija proizvodi više od 400 prirodnih proizvoda za lice, kosu i tijelo na bazi širokog spektra eteričnih ulja, biljnih ekstrakata, prirodnih […]

Subscribe US Now