DEJAN MILIĆEVIĆ UNIŠTIO KOLA LEPOJ BRENI!

admin
2 0
Read Time:49 Second
Malo ko zna, da je još pre nekoliko godina, snimajući spot Lepoj Breni za pesmu “Briši me” sa tadašnjeg albuma “Začarani krug” fotograf i reditelj muzičkih spotova Dejan Milićević uništio kola Lepoj Breni koja su bila iznajmljena upravo za potrebe snimanje spota pomenute pesme. 
 
Naime, u pitanju je potpuna slučajnost, jer kako bi dobio što bolje kadrove s obzirom da znamo da je Dejan surovi profesionalac, seo je na šoferšajbnu mercedesa i kako je u to vreme imao daleko više kilograma, potpuno je ulubio prednji deo automobila. 
 
Lepa Brena se nikada nije oglašavala tom prilikom, dok je Dejan Milićević samo kratko prokomentarisao:
 
– Svu štetu je naravno platio Mercedes. 
 
Da li je bilo baš tako, ili je Brena iz svog džepa morala da nadoknadi štetu, nismo uspeli da saznamo, ali po našoj proceni , mala je verovatnoća da je to legendarna pevačica uradila. Ipak uništeni, luksuzni automobil više košta od jedne kafe. 
 
foto: Aleksandar Kostić
 
 
Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Pjevačica se oglasila nakon žestokog udesa: Jedino bitno je da smo svi živi i zdravi

Pjevačica Ruža Rupić doživela je preksinoć saobraćajnu nezgodu u Beogradu. Mediji su prvi izvijestili o tome, a nakon što je prošao prvobitni šok – pjevačica se oglasila na Instagramu. Pokazala je kako izgleda njen smrskani auto, a sve navodi na to je da udes bio žestok. Ruža je bila u automobilu […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now