OVO JE DŽINOVIĆEV I SAMARDŽIĆEV OMILJENI MLADI KOLEGA: Podelio najdraže uspomene sa slavnim pevačima! (VIDEO)

Sanja Mišić
2 0
Read Time:48 Second

Polufinalista “Zvezda Granda”, stasiti pevač izuzetnih vokalnih sposobnosti Rajo Simonović snimio je pesmu hitmejkera Dejana Kostića pod nazivom “Uspomene lude”.

Uoči ekranizacije numere kojom će zagrejati publiku tokom decembra, polufinalista “Pinkovih zvezda” I polufinalista prethodne sezone “Zvezda Granda” prisetio se kako svežih, tako I nešto starijih uspomena uobličenih u snimke sa privatnih druženja sa Harisom Džinovićem I Željkom Samardžićem koje, na svoje lično zadovoljstvo, smatra prijateljima.

– Velika je čast kada vam jedan Haris Džinović preda mikrofon I kada sa njim u duetu klubom odjekne “Kako mi nedostaješ. To se desilo nedavno na njegovom nastupu u Podgorici a I uspomena sa Samardžićem je mnogo I uglavnom su deo mojih dragocenih privatnih video I foto albuma – kaže Rajo koji je tokom učešća u popularnim muzičkim takmičenjima dobio pregršt komplimenata I zanimljivih komentara od Dare Bubamare, Cece Ražnatović, Dragane Mirković a na one najzanimljivije anecdote I opaske zvezda na račun njegovog pevanja I imidža publiku će ove nedelje podsetiti I emisija “Ekskluzivno” na “Pinku”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

"DJEVOJAČKO VEČE", COLLAPSE BEND REĐA HIT ZA HITOM!

Po mnogima najbolji bend na našim prostorima Collapse bend je uradio još jednu novu pesmu!  “Djevojačko veče”, pod palicom Baneta Opačića koji potpisuje muziku i tekst a aranžman Aco Krsmanović je još jedna od nizu pesama za koje već odmah možemo reći da će postati hit kao i svaka pesma […]

Subscribe US Now