PREDSTAVI SE ! SARA LUKIĆ : “Kada razmišljam o budućnosti volim da se fokusiram na svoje snove i interese.”

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 52 Second

Koliko dugo si u svijetu mode?
-U svetu mode sam dve godine.

Šta te najviše čini srećnom?
-Kada se isplati trud za naporan rad i posvećenost, odnosno, kada se ceni, kada vidim da su ljudi oko mene srećni, zdravi, šetnja, izlasci i zalasci sunca, trening, čitanje knjiga, napredovanje na svakom koraku… jer kao što se kaže :”Sreća je u malim stvarima.”

Šta se nalazi u tvojoj torbici?
-Ulje za usne, krema za ruke, mini parfem, novčanik, mini četka za kosu sa ogledalcetom, maramice.

Šta je po tebi dobar model?
-Po meni je to neko ko ima neki svoj unikatan a zanimljiv stil, naravno samopouzdanje i harizmu na pisti. Bitno je pre svega biti profesionalan i raditi sa različim brendovima.

Kako se nosiš sa kritikama?
-Trudim se da otvorenog uma kritike iskoristim kao priliku za rast i da na njih gledam kao na povratnu informaciju za svoje poboljšanje i napredovanje.

Šta bi uradila kada bi dobila poziv od svog omiljenog brenda sa ponudom da im budeš zaštitno lice?
-Oduševila bih se! To bi bilo zaista divno.
Prihvatila bih tu priliku sa velikim entuzijazmom i trudila bih se najviše što mogu da opravdam poverenje koje bi mi ukazali.

Kakvi su tvoji planovi za budućnost?
-Kada razmišljam o budućnosti volim da se fokusiram na svoje snove i interese.
Htela bih da napredujem u ličnom i profesionalnom smislu, da ostvarim što više uspeha u svetu modelinga. Volim da svoje aktivnosti pretvaram u dugoročne planove ali otvorena sam za sve mogućnosti, pratim svoje srce i sigurna sam da će to pomoći i meni i drugima da ostvarimo sve svoje planove za budućnost.

Šta očekuješ od BStars modne agencije?
-Vrhunsku i prelepu saradnju, koju ova agencija već poseduje, mnogo profesionalnih prilika i naravno mnogo novih prijatelja.

I za sam kraj, šta bi poručila čitaocima?
Želela bih da poručim čitaocima da je samopouzdanje ključno. Biti model znači biti autentičan i prirodan, istovremeno pokazujući svoju jedinstvenost na svaki način. Važno je da verujete u sebe i svoje sposobnosti, , i da budete spremni da se suočite sa izazovima i kritikama. Uvek se trudite da budete profesionalni, ljubazni i da poštujete dobre odnose sa drugima u modnoj industriji. Ne zaboravite da uživate u svakom trenutku i da se zabavite dok ostvarujete svoje snove!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

"Na putu ka sebi", najava prve autobiografske knjige Klaudije Ivanov

Klaudija Ivanov , član poznate plesne škole “Evolution” najavila je svoju prvu autobiografsku knjigu pod nazivom “Na putu ka sebi” . Klaudija je navela da će u knjizi biti ispisani delovi njenog života koje nikada do sada nije iznosila u javnost i sve to u nameri da pomogne ljudima da […]

Možda će vam se svideti

Subscribe US Now