Jasna Šćepanović: “Nema predaje, čovek može da ostvari sve što želi ako je uporan i ima cilj”

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

“Kada rešite da krenete putem muzike, morate biti spremni na mnoge stvari, za koje ne možete ni zamisliti da spadaju u okvire muzike” – ovako pevačica Jasna Šćepanović objašnjava svoje zanimanje kojim se već godinama unazad bavi. Gradeći svoju karijeru korak po korak, Jasna je znala, da bez truda I rada nema ni rezultata.

Izuzetno cenjena od strane svojih kolega I poznata kao pravi laf I dobar čovek, tvrdi da je sve moguće, samo ako se čovek ne preda. “Odrasla sam u vrednoj, radničkoj porodici, u kojoj su me od malena naučili da nema predaje I odustajanja, Kad nešto rešiš, moraš da stisneš zube i kada je teško i da budeš vredan I uporan.

Odustajanje nije opcija, jer ako staneš na pola puta, kako ćeš znati šta bi se desilo I šta bi te čekalo na kraju puta.

Naučena sam tako da nema predaje, ali da ne treba ništa po bilo koju cenu. Sebe ne smeš izgubiti zarad uspeha” –ka\e Jasna.

Ova talentovana pevačica do sada je objavila nekoliko kavera, a onaj na koji je posebno ponosna je onaj za pesmu “Reci sine”, koju je posvetila sinu Denizu, a uskoro će objaviti I svoju  prvu pesmu, na kojoj vredno radi jedan od najboljih muzičkih timova.

U išćekivanju njenog prvenca, podsećamo vas na jednu od kavera koji je snimila.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

"LAPSUS BEND" SE RASPAO

Kraj benda posle 11 godina: Emir Lapsus nastavlja solo karijeru Posle više od decenije uspeha, brojnih hitova i turneja u regionu, popularni Lapsus bend više ne postoji. Barem ne u onom sastavu u kome je dosad bio poznat. Frontmen benda, miljenik devojaka Emir Lapsus odlučio je da nastavi solo karijeru, […]

Subscribe US Now