MIRZA SELIMOVIĆ ZAOKRUŽIO LJUBAVNU PRIČU: Na B STRANI albuma peva o danima sreće i tuge.

admin
0 0
Read Time:36 Second

Mirza Selimović, jedan od najboljih i najuspešnijih pevača mlađe generacije, kompletirao je četvrti studijski album izdanjem “B strana” na kome se našlo još četiri nove pesme.

“Hvala što ste sve ove godine uz mene. Ovaj album je posveta svima vama…” napisao je Selimović u posveti na izdanju koje je objavio pod nazivom “Pusti da vjerujem”.

Dragan Brajović Braja, Bane Opačić, Jelena Trifunović, samo su neki od autora na albumu ovog mladog umetnika koji je svojim dosadašnjim radom stekao veliki kredibilitet kod publike i postao jedno od najznačajnijih imena na domaćoj sceni.

Njegove pesme sa “A strane” albuma već imaju višemilionska slušanja, a od danas su pred nama pesme “Ako jednom se sretnemo”, “U pola noći”, “Nisi moja” i “Dvoboj”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

"Kache" snimio svoj prvi singl i za samo par dana privukao je pažnju javnosti

Da vam ne bismo sada sve napisali o njemu, rećićemo vam samo da je iz Šumadije, na šta je on veoma ponosan. Spot za svoj prvi singl snimio je većim delom u Topoli na Oplencu. TATA – naziv je prvog singla KACHE koju je posvetio svom nedavno preminulom ocu, koji […]

Subscribe US Now